Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä alaa lähtisi opiskelemaan?

Eli jotain tuolle miehelle (oon ennenkin ehkä kysynyt täällä).. Jotain graafista suunnittelua, pelejen tekemistä tai tietokoneisiin liittyvää tuo haluisi tehä, mutta mitä? Datanomiksi ei kannata lähteä opiskelemaan, tuo ossaa jo perusasiat eikä ne kuulemma oikein edes työllisty. Mie tottakai toivon jotain semmosta alaa jossa työllistyy ainakin suht helposti :) Kiva olisi jos alaa voisi opiskella oppisopimuksella/iltakouluna käydä, mutta kumpikaan ei oo pakollinen :)  Ehdotuksia mitä voisi lähteä opiskelemaan? :) Vaikea ettiä ammattia mitä lähtisi kokeilemaan, kun ei tiedä mitään ammattinimikkeitä..

15.9.2013
napero24
napero24

Joo kannattaa käydä noista kyselee mitä Mummy jo kertoikin:)

Kiinnostaako häntä koodaushommat? mies opiskelee yliopistossa tietojärjestelmätiedettä, on ollut nyt viis vuotta tosin töissä firmassa joka minun silmin on siis pelkkää koodausta xD mies siitä on hurjan innoissaan:D verkkokauppoja ym tekevät asiakkaille.. ja sille alalle on kyllä töitä tarjolla osaavalle!!

15.9.2013
Tii03
Tii03
3 years, 5-month-old toddler

ehottaisin et käy oppisopimustoimistolla kysymässä. Heillä kuitenkin on tiedossa oma tarjonta kursseista ja mitä se pitää sisällään, niin osaavat varmasti ohjata minkälaista työtä ja millaisessa toimenkuvassa.

toinen on sit aikuiskoulutuskeskus, jossa kai on noita iltakoulutuksia? . Eli itse lähestyisin tuota kautta jos ei ole täysin selvillä mitä haluaa tehdä. He osaa sit ohjata oikeaan suuntaan.

15.9.2013
Mummy83
Mummy83

up

15.9.2013
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...