lörppää! :D

Ees pikkasen?? :D

14.9.2013
riu
riu

no nyt on tiillä, srallalla ja blancollakin syytä hymyyn :D Mie oon niin laiska ja huonokuntonen, elopainookii on aika tavalla että tuo juokseminen vähän eppäilyttää... vaan jostakii se ois alotettava miunkii :D

Ja siis nuo värit! Välillä on tosi vaikee löytää etenkii pojille muuta ku sinistä ja vihreetä! Nyt ostin meijän keskimmäiselle kirkkaan oranssin hupparin ku semmoseen törmäsin :D Ja sitte noissa polkupyörissäkin se on pirun ovela myyntikikka, kun on pakko ostaa pinkki pyörä tytölle, niin sitten jos seuraava lapsi on poika niin taas joutuu ostamaan uuven pyörän X)

14.9.2013
riu
riu

Mun täytyy siis vaan kans ettiä sellanen ohjelma ja yrittää sitä kautta uudestaan :) voi blanco! kyl varmaan kivi Tippui sydämeltä! on sullakin siis hyvä syy hymyyn :D

14.9.2013
teeko
teeko

ai niin! saihan mie tosissaan jotaintänään aikaankin:D ensin mie siivosin aamusta rottahäkit ja totesin yhden rottelon olevan dieetin tarpeessa..  josko muut nousee yhdellä kädellä, niin  tätä yhtä pitää nostella kaksin käsin  kun mahaa tursuu sormien välistä.  taitaa pistää pannaan   nuo kotiruoat, aloittaa terveysdietti jottasaadaan meille fitness-rottia  niinkuin ne koripalloilevat heurekan ihmeet;) sit kasasin sellaisen arkkupenkin lelulaatikoksi. tosin onnistuin hajottamaan sen heti käyttöönotossa. perkele. sain siivottua  kämpän, pestyä jopa mein makkarin  kustut  oviverhot (hyi!) ja   leikattua valtaosan pihanurmesta:)  mie oon  ollu tänään niiiin ahkera, että annoin luvan itelleni jälleen korkata siiderin,  ja taasen pääsi pöhnä yllättämään. hemmetti. pakko varmaan kohta mennä sohvalle suklaabanaanien kans kattoo tulisko telkkarista mitään muuta kuin air force  one..

14.9.2013
Blanco
Blanco

sralla, syytä hymyyn siulla:)

 

miekin tässä hymyilen, tosin muista jutuista. just makselin laskuja ja ilokseni huomasin että nyt ollaan vihdoin päästy siihen pisteeseen,  että saadaan  kaikki erääntyneet ajoissa maksettua, ja velkoja lyhennettyä vielä vähän extraakin:) eli  ellei  tässä nyt mitään sen suurempia myllerryksiä tule vastaan,  niin saadaan vähitellen tätä velkamäärää pienennettyä, veronpalautuksella viimestään  masterit nollattua.  sitten pääsee keskittymään nuihin isompiin jäljellä oleviin luottolainoihin..  vaikka meillä meni päin persittä keväällä  nuo pankkiasiat ja itkukin  pääsi kun  ei saatu velkoja järkeistettyä, niin nyt sitten saatu toista kautta vähän tiukemmin otetta nuihin, alkaa aurinko paistaa risukasaan, vielä kun 5-6v jaksaa, niin ollaan selvillä vesillä:) mahtavaa!

14.9.2013
Blanco
Blanco

Hui kamala, kirveellä nilkkaan :O kuulostipa pahalta.

teeko, mie en ollu kans juossu varmaan kolmeen vuoteen:) mut jostain sain raskausaikana päähäni, et alan juokseen kun vauva syntyy:D joten etin netistä juoksuohjelman ja noudatin sitä:) siinä alotettiin ihan kahden minuutin juoksu-osuuksilla niin tämmönen huonompikuntonenkin pääs liikkeelle:) ja ei kyllästynyt niin nopeasti kun kokoajan jakso paremmin juosta niin se motivoi :) Ja mullahan oli lähtötilanne se, et synnytys vei voimat niin pahasti, et kun vein roskia ulos, niin jouduin pitää vähintään kaks taukoa matkalla, kun en jaksanut (matkaa roskiksille n.100m)...ja nyt on tilanne tää, niin voi että, oon kyllä tyytyväinen =)

14.9.2013
Tii03
Tii03

Me muuten vetästiin pizzat päivälliseksi :)

Mitkäs pitsakemut mammoilla on oikeen menossa? :p

14.9.2013
misukka
misukka

Näinhän se on, että vauva saa onneksi olla vauva juhlissakin. Mietin vaan, että saattais meiltä löytyä lainaan jonniimoista juhlavaa pienellekin.

14.9.2013
misukka
misukka

sralla, syytä on hymyyn! :) Mikäköhän siinä villassa on ku se laskee turvotusta yms. . Jos täällä on joku fiksu ni kertokaa ihmeessä!

14.9.2013
teeko
teeko

Joo. Täytyy koittaa pitää ylhäällä koipea.

14.9.2013
misukka
misukka

Mä ostin kyl sit kappahlist pojalle jonku ohuen sinisen takin. . Saa kelvata ku onhan tuo vielä vauva ,mustat housut löysin vintistä sentäs

14.9.2013
teeko
teeko

Pisti ihan hymyilyttää täälläkii srallan mies :)

14.9.2013
misukka
misukka

Huih te ootte Misukka pikkasen tapaturma-altista sakkia! koita pitää sitä Jalkaa ylempänä ja laita villasukka ni vois helpottaa. .. mä niin toivoisin et oppisin juoksemaan. . Oon yrittäny opetella reilu puol vuotta taas parin vuoden tauon jälkeen mut ei luista ni ei. .. harmittaa ihan sikana. sisko kans kävi ja käytiin yhes lenkillä ni ei se hiffannu urheilijana mistä kohtaa homma kusee. Joten musta tuo on todellinen saavutus tii tuo sun juoksu! :D

14.9.2013
teeko
teeko

Minkäs kokosta juhlavaatetta teeko olis vailla? Lapselle siis.

14.9.2013
misukka
misukka

Iltasta.

Mie kuulkaas jysäytin kirveellä nilkkaani. Onneksi se meni sen verta ohi, et tennari käänti terän pois ja tuli vaan ruhjevamma. Mut kipiä tuo on ja nyt tuntuu ko joku tekis roihua nilkan kohille. Kylmää koitin laittaa mut sekin sattu.

Hihhih, mummyn fillariostoksia. Tuli mieleen ko mein esikolle ostettiin 4v synttäreiksi fillaria. Piti olla punanen! Saa arvata löytykö oojalle punasta pyörää... No ei todellakaan! Onneksi tuo lopulta kelpuutti vihreän. Huh. Mut kyllä hikkee pukkas ko kaikki Vantaanportin fillariliikkeet kierrettiin etsiessä.

14.9.2013
misukka
misukka

Mä en kans ymmärrä näitä lasten värejä ku oon ettiny ukon kummitytölle jotain ni kaikki on tääl pinkkiä tai valkoista ja nyt pojalle ni kaikki on sinistä. .. En löytäny edes siistiä mustaa paitaa pojalle ku ens la on meil ne hautajaiset. .. surkeaa on. ..

14.9.2013
teeko
teeko

hyviä ideoita täällä sataa tänään! Jos huomenna tekis pizzaa ja tänään kaakaota jahka tuo villi mies nukahtaa. ... kummi setä kävi tänään ja aamu vietettiin tallilla :)

14.9.2013
teeko
teeko

kiitos!  Niinpä! ja parasta oli että matka meni alusta loppuun hymyissä suin:)

Toi on muuten todella ärsyttävää että on ne "tyttöjen ja poikien värit" ja sit ne on just vaaleenpunanen ja tummansininen...:(  ja sen huomaa ihan vauvojen vaatteissaki! yrittää pojalle ettiä jotai ilosta vaatetta niin sit on jotain tumman sinistä, mustaa, ruskeeta, harmaata.. tytöille vaaleenpunasta, lilaa ja valkosta... PLAH. mitä vanhemmaks mennään niin sitä rumempia niistä poikienki vaatteista tehhään, tulee epälaadukkaalle tummanvihreelle collegekankaalle jotai printattuja hirviöitä ja sit ne kuviot halkeilee pesussa.. hyi.

14.9.2013
Tii03
Tii03

hienoa tii, onnea suorituksesta! noissa kilpailuissa parasta on se, kun ylittää itsensä ja todistaa itselleen et pystyy siihen :)

14.9.2013
Mummy83
Mummy83

no joo mut täytyy sanoo et vähän on kehnoa tarjontaki. Tyttö siis päätti ettei missään nimessä halua pinkkiä pyörää. Onnee vaan etsimiselle, käytiin 8 eri liikkeestä katselees pyöriä, mut kaikki pinkkejä, pinkki-liloja tai kirkkaanpunaisia. tai sit tietty poikien, mut ne oli sit poikien eikä ne kelpaa.

nyt sit vihdoi luojan kiitos löyty vaaleansininen pyörä. no sama homma oli sit niitten pirun kypärien kanssa, pinkki ei kelpaa eikä halunnu semmoista "nutcase" pottamallista (joskaan niissäkään kehuttava tarjonta ollu). sit löyty yks, mikä oli musta ja punaisella kuviointia, mut tyttö tokas oikein parahtaen et tää on poikien! kysyin et mikä siitä nyt tekee poikien, ni kuviointi (argh! oli jotain kiekuraa). sit hän totes rt jos hän pyöräilee tää päässä, ni ihmiset kattoo et miks toi poika käyttää tyttöjen vaatteita. siinä kohdas oli pakko alkaa nauraan että jos muuten näyttää täysin tytöltä, mut yks kypärä on "poikamainen" ni tekeekö se susta pojan?! sit annoin vaihtoehdoks et se on joko se tai pinkkiversio, koska mitään muuta ei ole enkä käy enää yhdssäkään liikkeessä, ni valitsi sit sen musta-punaisen.

mut voi tsiissus, meillä näköjään on menny tuo Hello Kitty kausi jo ohi. Vaatteisiin sentään ei ole ylettyny vielä toi pinkkiviha, mut pyörä nyt ei saanu missään nimessä olla sen värinen.

mut tosiaan, voisko valmistaja vähän miettiä ja laajentaa värivalikoimaa muuhunkin ku pinkki ja punainen kun ne pyörät malliltaan on selkeesti jomman kumman (paitsi Poni ja Jopo, mut molemmista löyty 20" vaan vihreänä eikä se tietenkää kelvannu ;))
Pojilla värivalikoimaa on paljon enempi.

14.9.2013
Mummy83
Mummy83

Mie tylsistelen.. mies lähti kavereittensa kanssa vähän miesten iltaa vietteleen.. myö jäätii poijjaan kaa kotia, tosin sekin sammu justiinsa.. mitähän sitä itse tekis kun telkkarikaan ei toimi :(

Mut käytiin me kuitenskin aamusta Finlandia marathoniin osallistumassa! Tosin kymppikilsa vaan, mut jestas että oon ylpee ittestäni! Kolmessa kuukaudessa sain reenattua itteni kymmenen kilsan juoksukuntoon! :) (pääsin alottaa reenauksen vasta 2kk synnytyksen jälkeen kun olin niin voimaton) Ja aikakaan ei ollut huono! tunti ja yhdeksän minuuttia :)

Kaippa mie teen vähän tortillaa ja.. no nyt ois tietty aikaa tehä kouluhommia, mut lauantai-iltana, oikeestikko??

14.9.2013
Tii03
Tii03

ja kas, eka pellillinen pitsaa on syöty... Mie en uskalla ees arvata kuinka monta pellillistä satumamman on pitsaa tehtävä jos meinaa että se riittää kaikille :D

Ninnup on joo jommonen jalka teijän tyssillä... Hurjjaa :D Meijän pienimmällä on lenkkarit nyt kokoa 23 ja se täyttää 3 v ens kuussa :D

14.9.2013
riu
riu

mummy onpas teijän tytöllä tarkka maku :D Pitsaan meni jauhelihaa, sipulii, valkosipulii, pepperonia, aurajuustoo, tomaattia ja turkinpippuria. Aika perussettiä :) Itekkii aattelin lötköttää illan sohvalla, syyvä liikaa, kahtoo leffaa ja neuloo. Ihanaa kun huomenna ei oo mittää ihmeitä! :) Ai, paitsi kiekkokoulu alkaa. Poika on sitä uottanutkii :)

14.9.2013
riu
riu

sain välttämättö ät hoidettua eli tyttö sai pyöränsä vihdoin, löydettiin 7.kaupasta kypärä ku äitillä meni hermo tytön vaatimustasoon, jääkaappi tuli täytettyä ruoalla ja tiskit tiskattua.

siivota piti, mut ei jaksanu. huomenna ehkä.. nyt on illan suunnitelmissa leffaa, soffaa ja mättöä :) toi pizza vois maistua mullekki, mitä täytteitä heittelit? :)

14.9.2013
Mummy83
Mummy83

miulla on kolme peltii  pitsaa uunissa, tässä nyt nälissäni ja kärsimättömänä uottelen... Namskis, en ees muista millon viimeks oisin ite tehny :P Tää päivä on muilta osin mennykkii ihan hukkaan, mittää en järkevää en oo saanu aikasiks. Pikkasen raivasin kotia, mutta se on siinä. Toisaalta teki ihan hyvää välillä ottaa iisimimmin :D Naureskeltu on lasten oivalluksille, on ne vaan aika epeleitä :D

14.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...