Irtisanoutumisesta

Mulla on semmonen tilanne et pomo painostaa mua omalla tavallaan irtisanoutumaan. Oli ottanu lääkäriltä selvää et on olemassa semmonen lääkärinlausunto jolla ei tuu karenssia jos yhteisesti sovitaan irtisanomisesta. Tänään kävin sitte psykiatrilla ja se sano et hän ei voi semmosta lausuntoa kirjoittaa, kun oon nyt raskaana. Meijän työterveyslääkäri sano taannoisessa työkykypalaverissa, että hän voi kirjottaa sen lausunnon mut en usko et se riittää ko mun pääasiallinen hoitava lääkäri on mun psykiatri. Niin ja siis oon tällä hetkellä sairauslomalla, oon ollu jo kesäkuusta asti.. Oon ollu tässä firmassa töissä kohta viis vuotta ja viime vuonna olin sairaslomalla melkeen kahdeksan kuukautta samasta asiasta ko nyttenki.. Mitä mää teen?

11.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Kävin tänään psykiatrin vastaanotolla, selitti miksei voi sitä lausuntoa kirjoittaa (en viitti yksityiskohtaisesti kertoa) ja sanoi soittavansa mun pomolle ja selittää tilanteen. Lopuksi se löi mulle sairasloma lapun kouraan, sitä on nyt sitte maaliskuun loppuun :)

26.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Mää sillon viime tapaamisella kysyin psykiatrilta, että miksi. Ei se siihen mitään muuta syytä sanonu ku vaan sen et ei voi kirjoittaa, ku oon raskaana. Aika harvasananen oli muutenki asiasta, tiedä häntä.

20.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Kyl määki ymmärrän pomon pointin, onhan se varmaan tympeä roikottaa työntekijää listoilla kun melkeen varmaksi tietää etten oo palaamassa enää ko. työtehtäviin.. Jospa tähän hommaan tulis ratkaisu joka tyydyttää kaikkia osapuolia :)

19.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

No mulla on ens viikolla lääkäriaika niin kai siellä selviää se jatko sitten, tosin vaihtoehtonahan on myös kuntoutusraha joka tosin vaatii kuntoutussuunnitelman. Toivottavasti lääkäri ja pomo ois yhteydessä ennen ens viikon aikaa niin tietäs mihin päätökseen ne yhessä sitte päätyy.

19.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Soitin äskettäin pomolle, kun postissa tuli tänään meidän työterveyslääkärin lausunto siitä, että en voi enää jatkaa nykyisessä työssä mielenterveysongelmien vuoksi (lausunto siis työkkäriä varten) MUTTA lääkäri oli maininnut lausunnossa minun toisen hoitavan lääkärin nimen joka siis ei ala kirjoittamaan samaista lausuntoa sen vuoksi, kun olen raskaana. No kerroin pomolle kaiken ihan rehellisesti niin hän sitten räjähti puhelimessa, että eihän se ole reilua heitä kohtaan et mua roikotetaan siellä tyhjänpäiten ties kuin kauan, kun olen ensin sairauslomalla ja sitten äitiyslomalla ja sitten ties mitä. Käski sitten ilmoittaa psykiatrille hänen s-posti osoite ja puhelinnumero, et on yhteydessä siitä et mikä vittu tässä hommassa oikeen mättää ja tässä kuulemma vedätetään firmaa ihan kuus nolla.. Huoh sentään, oli varmaan kauhein puhelu ikänä tuo!

19.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Mä en vielä tuossa vaiheessa kertois raskaudesta pomolle. Mitä tahansa ehtii vielä tapahtua.

Soittaisin vaan et psykiatri ei lappua kirjoita ja piste. Jos alkaa kyselee et miksei ni toteet että ethän sie se psykiatri ole etkä ajatusten lukija.

Mutta älä missään tapauksessa mene itse irtisanoutumaan vaan otat yhteyttä liittoon jos tuo painostaminen jatkuu.

12.9.2013
misukka
misukka

Viime vuonna psykiatri lätkäs mulle saikkua suoriltaan elokuusta tammikuun loppuun. B-lausunto perään kelalle ja se riitti :) joka toinen viikko käyn sairaanhoitajan kanssa juttelemassa ja kuukauden tai kahden välein itse psykiatrilla vaihtamassa kuulumiset, lääkitykset ja saikku asiat.. Soitan nyt joka tapauksessa huomenna sinne pomolle ja sanon, että psykiatri ei kirjota mulle sitä lausuntoa sinne työkkäriin, koska oon para-aikaa raskaana.. Kattoo sit et mitä se siihen sanoo.

11.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Työnantajallehan pitää 2 kk ennen äitiysloman alkua ilmoittaa äitiysvapaasta.

Sitä en tiedä, mitä sairasloma vaikuttaa tuohon ilmoitusajankohtaan.

11.9.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kuulun liittoon joo. Pomo sillon työkykypalaverissa sano et ehkä mun ei ois järkevä jatkaa tässä terveydentilassa nykyistä työtä ja kun toisenlaista kevyempää työtä ei oo mahdollisuus tarjota.. En tiiä mikä kiire sillä on nyt tullu päästäkseen musta eroon. Pittää huomenna soittaa sille ja ensinnäkin päivittää tilanne ko ei se edes tiedä et oon tällä hetkellä raskaana. Psykiatri tarjoutu kirjottamaan mulle sairaslomaa äitiyslomaan asti, taidan tarttua tarjoukseen.

11.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...