Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

lastentarvikkeiden hankinta

Joskus tuntuu, että lapsen hankinta on välineurheilua ja kilpavarustelua. Kuitenkin esm. leluista kiinnostavimmat löytyvät kodin arkiesineistä. Ja huutonet/kirpputorit/kierrätyskesku​kset ovat loistavia paikkoja kaiken tarpeellisen hankintaan. Itse löysimme todella siistikuntoisen yhdistelmän vaunut+rattaat 35 eurolla. Eli järki käteen hankinnoissakin!

11.9.2013
mamaa
mamaa

Se on opiskelijabudjetilla elämisessä hyvää: tulee oltua ekologisempi, kun meillekin ostetaan tai saadaan käytettynä. Ei paljon vaihtoehtoja, mutta onneksi ei olla ronkeleita. Tosi uudet Emmaljunga-rattaat saadaan vain yhden vauvan jäljiltä, jes! :)

30.9.2013
Antsukka
Antsukka
3 years, 11-month-old toddler

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

11.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

no riippuu asiasta. en kierrätyskeskusta tai kirppareita niin suosi, mut tuo tori.fi ja huuto.net jne on aika hyviä paikkoja. Sieltä voi saada "merkkivaunut" puolella tai halvemmalla hinnalla kuin jos ostais uutena ja jos ne on yhden tai kahden lapsen kestäny ja hyväkuntoiset, niin miksei kestäis sunkin lapsen käytössä? onhan monilla useampia lapsia ja samat vaunut käytössä vaikka viidennellä. Toiset tekee vain yhden kaks ja kierrättää sen jälkeen. Sama koskee oikeastaan kaikkea luistimista polkupyöriin, jos vaan sattuu löytö kohdalle.

Lasten kulutustavaroissa vaan usein on se, että ne kärsii esim käytetyt polkupyörät on vähän sen näköisiäkin, kun niillä on kaatuiltu jne että, mut sit taas jos sisarukselta perii, niin se väkisin menee :) Tosin jo vähän vaivautuis laittaa myyntikuntoon ennenku iskee kuvan nettiin, ni vois mennä paremmin kaupaksikin. :)

11.9.2013
Mummy83
Mummy83

mie oon samaa mieltä ku pekkajamatti. Luistimet, sukset, rattaat, sängyt, polkupyörät yms isommat hankinnat ollaan ostettu kaikki uutena. Toisaalta en tykkää muutenkaan sitte yhtään mistää kirppareista :D

11.9.2013
riu
riu

Kohta jo kolmen lapsen äitinä sanon oman mielipiteeni tähän, että jos suunnitelmissa on useampi lapsi, uutena kannattaa hankkia.

Tietysti jos suvussa on pinnasänkyä, vaunuja tai muuta vapaana, voi hyvin niitä omaan käyttöön kysyä.

Kierrätyskeskusten ja kirppurtorien kohdalla olisin varovainen esim. pinnasängyn ja vaunujen hankinnan kanssa, koska mm. tavaroiden kostumisesta/ aiemmasta säilytyksestä ei ole välttämättä tietoa.

11.9.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...