iltaa että pätkähti! :D

joo tiietään, ei se vielä oo ilta, mutta alotin silti ketjun :D

10.9.2013
riu
riu

Heh oon tässä koittanu jos toi poju ihan vahingossa suostuis luopumaan tutista ni se ei ime sormea, ei vaan varvasta!!

10.9.2013
teeko
teeko

nokka tukos koko päivän. ... oottelen (en niin kauheen innolla) millanen yskä tällä kertaa tulee kun mä saan aina tosi kovan yskän.. mä oon taas jo puol tuntia kuluttanu meidän pojan"nukuttamiseen" mut eihän tuo nuku. . Näyttää lähinnä lukevan välillä olan yli teidän kirjoituksia :)

10.9.2013
teeko
teeko

no miekii aattelin että mitenhän se puskaraivaus huomenna kostautuu :D Etkös sie misukka tanssinu jotakii itämaista tanssia, jos en väärin muistanu? Siulle varmaan tekkeekii hyvvää tuommonen oma aika :)

Myö käytiin siskolta hakkee niitä ikean romppeita, nyt ois kiehtova ilta kokoamista tiiossa. Onneks ei ostettu mittää huonekaluja kuitenkaan :D Pari lamppua vaan, ja laatikoita. Ikean tuntien niissäkii saattaa olla omat niksinsä :D

10.9.2013
riu
riu

Iltasta tosiaan.

Jos sie aattelit viettää aikaa lasten kanssa ni mie en :D

Mulla on meinaan tanssitunti. Voi jestas sentään. Kuinkahan jumissa mie oon ja kuinka paljon oon ehtiny unohtaa kaikkea mahdollista kuluneen vuoden aikana. On kyl ollu niin ikävä tanssia.

Jestas sentään et on muuten ähky. Söin ihan muutaman peukalonpään kokoisen perunan, vähän kasviksia ja vähäsen uunilohta. Oikeesti ei tuommosesta normaalista lautasesta täyttyny ku vajaa puolikas ku oikein levitteli eväät levälleen. Ja mulla on maha ihan ummessa.

Huh. Puolen tunnin päästä pittää lähtee...

10.9.2013
misukka
misukka

hei jee ja eikös huomenna tuu jo ne mammuttimarkkinoiden mainokset vaikka ne alkaakin vasta torstaina?? Lisäksi täällä on huomenna ja ylihuomenna syysmarkkinat :)))

10.9.2013
riu
riu

mie oon käyny tännää koulussa, kaksi tuntia, ja saman ajan vietin puskassa trimmaamassa ja vattuja hoitamassa :D Mie en tiiä, jostakii näitä kaksmielisyyksiä nyt vaan tulee... :D Koulussakin totesin kaverille joka kirjoitti yhteen sanan yhen k-kirjaimen liikaa, että koolla oli nyt väliä :D Ahhahahaa ku oli huono :D

Mutta niin, pojat lähen hakemaan seuraavaks kottiin, käyvän miun siskon luota ikean tuliaiset ja sitte kottiin ruuan tekkoon. Illalla aattelin olla kerrassaan hurja ja viettää aikaa lasteni kanssa.... aatella :D

Mitäs mammat? :)

10.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...