tiistai-huomenta!

eikä ketuta yhtään niin paljoo ku eilen :D

10.9.2013
riu
riu

No tuo lienee ihan totta kyllä. Meilläki ukko sanoo kyl et potki hereille mut mitä hittoo mie sitä potkimaan ylös ku oon jo ite hereillä. Tulee vaan itelle morkkis ku herättää toisen kesken unien "ihan turhaan". Olis helpompaa ku se ukko ihan ite havahtuis lasten ääniin vähän herkemmin.

Ku tulee sellanen fiilis et mie sit kiusaan miestä jos potkin sen ylös ja ite käännän kylkee. Vähemmällä morkkiksella selviää ku vaan ite hoitaa.

Tyhmäähän tämä tämmönen ajatusmalli on ku sit itteä väsyttää ja ketuttaa ku toinen vaan kuorsaa..

10.9.2013
misukka
misukka

Ei ko ylihuomenna. sori :D

10.9.2013
misukka
misukka

:D sralla

Mieluummin liikaa ko liian vähän. Huomenna joku tekkee siitä ylimääräsestä puurosta sämpylöitä.

10.9.2013
misukka
misukka

Mä olen jo luopunu toivosta nukkua joskus pidempään.

Kyllä mies silloin tällöin illalla sanoo et hän yrittää nousta ylös lasten kanssa mut siellä se sängyn pohjalla kuorsaa ku minä havahdun lasten ääniin. Tuosa just viikonloppuna jäin köllöttelee punkkaan ja jätin lasten äänet huomiotta. 10 minsan päästä ukko havahtu ja meni laittaa lapsille telkkarin päälle ja käski aamupalalle. Sit ku se tuli viekkuun ja mun tartti lähtee vessaan, ni totes et lapset on jo aamupalalla. Mie totesin, et tiiän, olin hereillä jo hyvän aikaa.

Onhan se kiva et reilun 7 vuoden jälkeen alkaa ees yrittää.

10.9.2013
misukka
misukka

Kaktus kurkussa herätty ja huonosti nukuttu. Ensin heräilin ku nokka vuotaa ja sit poju her kolmelta. Eipä olis halunnu enää poju Nukkua ku rupes leikkii. No, onneks se loppu lyhyeen ja nukuttiin sit seiskaan asti. Mä siinä pojan kans söin Aamupalat yms. ja sit huutelin meidän isännälle aamun Tilaa ku se jäi meidän herätty ä vielä lippuja karkottamaan. Se ihanuus tuli auttaa mua ni sain koiran käytettyä ulkona ilman poikaa ja saatiin tiskit järjestykseen! ♥ ootan kyl kovin et se paranee kunnolla et saan taas ehkä kans tollasen ylläri aamun ku tikrunki emäntä :D se on vaan niin juhlaa ku saa vähän nukkua. .

10.9.2013
teeko
teeko

Päivää

Aamu tuli taas ihan liian nopeasti. Mokomakin herätyskello :/

Vautsi tikru! Sie oot tosissaan sisäistäny isyysloman tarkoituksen. Kyllä saapi emäntä olla tyytyväinen ku on noin hyvän miehen saanut. Vähän kateellinen oon kyl. Tunnustan. Meillä isännys petras kyllä kuopuksen kohdalla mut vielä saisi oma-aloitteellisuutta lasten hoidossa olla enemmänkin. Ja jos sitä sit joskus, jos luonto suo, kolmannen kohdalla tuo vielä vaippojakin vaihtaisi muutenkin kuin käskettynä. En o jaksanu monesti käskeä joten ne vaipanvaihtokerrat on laskettavissa kahden käden sormilla, esikon aikana ei edes sitä vähää. :(

Riulle muksaa puskien harvennusta :)

Tekiskö piglet meillekin korviksia?

Maarulle pikaista paranemista! Jospa räkä nyt tulisi kertalaakista ulos ettei tarvihe pidempään potea.

Kiva kuulla et ninnup on saanu nukkua :) Jospa tämä päivä olisi paljon parempi kuin eilinen.

10.9.2013
misukka
misukka

Hrrrr meillä on kylmä, isimies joutuu varmaan lämmittämään takan aamupäivällä että taretaan olla illalla täällä. Miulla ois vaan pari tuntii kouluu, taas. Miun äiti halus tulla jeesimään iltapäivällä niin harvennetaan naapurin puska ja omat vatut. Kuulostaa härskiltä :D Mutta ei oo :D Myö uotellaan ruohonleikkuriin osaa, toivotaan että se tullee noppeesti ja että ei sada vettä ennen sitä. Meijän nurtsi on kamalan pitkä ja se on PAKKO saaha leikattuu ennen talvee. Voi näitä omakotitaloeläjän murheita :D

Mitäs mammojen päivään kuuluu? :)

10.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...