Maanantaiaamua kaikille! :)

uusi viikko, vanhat kujeet :D Mitäs muitten alkavaan viikkoon?

9.9.2013
riu
riu

taivaltaja: teillä on tuollainen lasten unelma siellä ♡ mä olin pienenä armoton rölli fani ja toivoin et saisin asua Rölli metsässä :) taidan muuttaa pojan kanssa sinne teidän metsään

9.9.2013
teeko
teeko

Ihanaa taivaltaja :) ♥

9.9.2013
misukka
misukka

mustikka, kandee vielä varmistaa miehen työpaikalta, et vaativatko sulta jonkun todistuksen, että olet ollut töissä kun mies on kotona. Mulla yhden alaisen puolison työpaikka vaatii sellaisen aina ku mun alainen on töissä ja hänen puolisonsa hoitaa lasta kotona. Sit voit pyytää sellaisen työnantajaltasi.

9.9.2013
Mummy83
Mummy83

joo niin ajattelinkin, mieheni työpaikalla eivät vaan tienneet voiko niin tehdä :D

meillä juuri 3 v. täyttnyt on ruvennut joskus öisin saamaan myös itku kohtauksia ja on kuulemma nähnyt pahaa unta. yleensä aamuyöllä on herännyt, ollaan mitään sen kummempia otettu meidän viereen nukkumaan kun ei ole halunnut omaan sänkyyn jäädä. iltaisin menee kuitenkin aina omaan sänkyyn nukkumaan.

9.9.2013
mustikka88
mustikka88

Täytyy kokeilla. ainut mikä on välillä auttanut on laittaa valot niin poju herää sylissä hetken päästä ja rauhoittuu. Hyvin aina uudestaan nukahtaa onneksi ja yks kohtaus per yö. näissä oli parin kk.n tauko jo ja Toivottavasti taas loppuu

9.9.2013
teeko
teeko

mustikka, jos lapsi on sairaana saa sitä jäädä hoitamaan kumpi vain vanhemmista.

9.9.2013
teeko
teeko

Voi että! Maarualle tsemppiä flunssan kaatoon! Kiva et beibin juoksut meni hyvin mua kans väsyttää ihan sairaasti, poika sai yöllä kauhukohtauksen eikä taas meinannu rauhoittua. ukko taas kävi hermoon ku rupes toteamaan et pojussa on varmaan jotain vikaa ku tuollai tekee vaik just ollaan Asiasta puhuttu. .. Todella raivostuttavaa! ja mä sit rupesin yöllä sen kans keskustelemaan kun oon sitä mieltä ettei pahalla mielellä mennä nukkumaan. Aamulla kyllä vielä juteltiin asioista ku on toi nyt musta ihan hirvee asenne et aina kaikissa on vikaa ja me nyt olen kuitenki jo aikuisia ku ukko on yli kolmen kymmenen ja kohta minäkin. Mä nyt oon viel niin paljon elämää ikäisekseni nähnyt et kyllä osaa jo nöyränä pysyä. huoh no mut tänään ollaan tallilla rentoutumassa taas ja nokka kyllä vuotaa aika kovin.

9.9.2013
teeko
teeko

huomenta. esikko kipeenä niin kotona ollaan tyttöjen kanssa. sai samalla hoidettua puhelimella muutaman asian. kauhea yskä molemmilla. onko kellään muuten tietoa että voiko mieheni jäädä huomenna lasten kanssa kotiin, ja minä mennä ''töihin'' olen siis työkkärin kautta työkokeilussa. jos tehdään näin meneekö mieheltäni palkka tai onko jotenkin kiellettyä? mieheni siis vakkarina töissä.

9.9.2013
mustikka88
mustikka88

Kiva kuulla et beibin juoksu meni hyvin ja oli kiva viikonloppu :)

9.9.2013
misukka
misukka

Aamua

Vaihteeksi töissä. Mut auta armias et väsyttää. Vaikka sai nukkua melkein puoli tuntia pidempään ku viime viikolla. Illallakin sippasin sohvalle kymmenen aikaan.

Olis kiva jos tän väsymyksen sais väistymään. Ehkä maailma ei olis niin synkkä jos olis pirteämpi olo. Ulkona paistaa arska ja sumu alkaa vissiin vähän helpottaa. Ainakin näkee jo tuonne tehdasalueen toiseen päähän (150m) ihan hyvin.

Maarulle toivotaan helpotusta lenssuun. Sitkeän seuralaisen olet kyllä saanut :/

9.9.2013
misukka
misukka

miulla ois tännää perätii kaksi tuntia koulua. Iiiik. KOulujuttuja riittää muuten kyllä tälle päivää, että enköhän mie tekemistä keksi. Samalla sitte hoituu pyykkivuoren lannistaminen oikein näppärästi. Tännää on saunapäivä että se iltakii mennee sitten ihan ite eestään :) Kuhan tän päivän tästä vaan taputtelee pois niin ruppee helpottamaan, tiistaiaamuna ei ota yhtään niin paljoo päähän X)

9.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...