Suonenveto

Onko mitään kotikonstia millä saa helpotettua? Viime yönä heräsin siihen kun vasemman jalan pohkeessa oli järkyttävä suonenveto, joka ei oo vieläkään täysin helpottanu.

6.9.2013
miima_
miima_

Mulla on ny kerran tullu kunnon suonenveto raskausaikana ja koko loppupäivän pohje oli aivan hellänä, mutta suonikohjuja ei oo tullu.
Pitää ens kerralla sitte napsia tuota merisuolaa :) kiitti.

8.9.2013
miima_
miima_

Edellisessä raskaudessa oli öisin suonenvetoja. Suonikohjuja tuli myös paljon. Öisen krampin jälkeen saattoi jalassa olla tosi kipeä kohta johon olikin taas uusi suonikohju pullahtanut. Onko muilla ollut tällaista?

8.9.2013
Äiti0
Äiti0

Kai iha normi suola tai merisuola ajaa saman asian?

8.9.2013
miima_
miima_

Kristallisuola kiteet + vesi + magnesiumii lisäksi ovat auttaneet helpottavasti, eivät kylläkään täysin poistaneet vetoja. Vedot olleet täällä niin rajuja että jos olen seisaalleen niin jalat lähtee alta. onneksi olen tipahtanut pyllylleen ettei mitään vakavaa ole sattunut...nyt olen ottanut kiteitä kuuriluontoisesti aamu, päivä, ilta ja aina kun tuntuu että kramppaa...toivon että helpottaa.

7.9.2013
pallero
pallero

Hei jes!! Tuo suola oli just se mitä hain :)

7.9.2013
miima_
miima_

mie en muista ottaa ikinä mittää pillereitä ja vihaan vissyjä, joten yritin syyvä suolasta ja nukuin tosissaan säärystimet jaloissa. Myös heinäkuussa :D Ai piru että siihen suonenvetoon herääminen on karmivaa! Ja sitten kun se ei meinaa hellittää millään, hierot ja tuskailet ja aiaiai uli uli :D

6.9.2013
riu
riu

Meillä kans juuan vissyä paljon nii voiskin melkeen ottaa tollasen mikä sisältää magnesiumia seuraavalla kerralla :)
Ei mulla auttanu jalan suoristaminenkaa aamulla, nyt alkaa olla jo vähä parempi, mut sellanen tietyn lainen jomotus on vieläkin pohkeessa.

6.9.2013
miima_
miima_

Elikkä ei muutaku magnesiumia hakemaan :)
Ei mulla aikasemmi oo ollu näitä kramppailuja ollenkaan, mut nyt jäi kesto kramppi päälle. Koko vasen pohje aivan turrana ja pikku hiljaa se on hivuttautumassa takareiteen. Kävely on vaikeaa, vessaan pääsykin oli sellasta kiroilua (onneks ei ollu ku koirat kuulemassa) ja töpötystä, eikä se istuma-asentokaan mikään miellyttävä ollu. Ja hetken tuossa tuli jo kipeitä supistuksiakin, mut ne perhanat loppu nii ei vieläkää päässy tosi toimiin...

6.9.2013
miima_
miima_

mie nukuin säärystimet jalassa raskaana ollessa kun oli semmonen jakso että veti suonta. Se autto :)

6.9.2013
riu
riu

Joskus oon kuullu et joku juttu auttaa, mut nyt en sitten muista yhtään mikä se ois ollu....

6.9.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...