Nyt torstai-iltalörpötel​lään!

jookoskookos?

5.9.2013
riu
riu

joo ninnup tsekkasin kelan sivuilta et jos ei nosta opintotukea (mihin mä en ole edes oikeutettu) ni ei vaikuta äitiyspäivärahaan. Jostain muistin vaan et opiskelu rinnastettiin työn tekoon. Kyllähän se ymmärrettävää on, että jos töissä käy, niin saa minimi kun ansaitsee samalla tai että opintotukea ja äitiyspäivärahaa ei voi saada samasn aikaan, tai siis et toinen raha vaikuttaa toiseen, mut mietin tuota opiskelua just sen läsnäolon kautta. mut joo, selkis sekin :)

5.9.2013
Mummy83
Mummy83

mitäköhän riu sen teidän Open mielessä liikkuu? Mä luulen et se on oikeesti jotenki sopimaton tohon työhön. .... pelottavaa. ..

5.9.2013
teeko
teeko

jippijaijee ninnup! teillä eka päivä uudella systeemillä pulkassa ja tulokset toivomusten mukaiset. Meidän poju sai yhtäkkisen inspiraation ku mä söin ja annoin sille leivän palan, rupes kelpaa tomaatti ja porkkanaraaste ihan itse sormin syötynö :) nyt tuo tos pinniksessä väsyneenä vinkuu. .. huoh ku taas suostuis vaan rupee nukkuu. .

5.9.2013
teeko
teeko

iltaa! järjetön väsymys taas, joten oli pakko ottaa tunnin nokoset töiden jälkeen.
kämppä on ku kaatopaikka, meinasin tänään raivata ja huomenna ku on vapaapäivä, ni siivota. Tulee vieraita viikonloppuna, ni pitäis kuitenki jotain tehdä.

Haaveilen itse tehdyistä porkkanasämpylöistä ja yritän koutsata itseäni tekemään niitä, mut huonolla tuloksella. :)

ai ku kivan hedelmällinen käynti koululla sulla :) mulla on luojan kiitos vähemmän kursseja nyt syksyllä ku viime vuonna,joskin meinasin verkkokursseja haalia ku tarttis saada mahd.paljonvalmiiksi ennen maaliskuuta. tai joulua oikeastaan, ku luulen et täytyy ilmoittautua poissaolevaksi kevääksi, ettei kela pätkäytä minimi äippärahaa..? eikös se niin menny et jos työskentelee tai opiskelee äitiys/vanh.vapaalla niin kela maksaa minimin? mun mielestä silleen tyhmä systeemi, et jos et nosta/saa opintorahaa, niin miks pitää rokottaa siitä et haluaa jotain tehdä äitiysloman aikana?

5.9.2013
Mummy83
Mummy83

No työhän ootte juttupäällä :D

Ei se mittää, voin mie monologinkii pittää... :D

5.9.2013
riu
riu

Juu ja vaikka tännää oli vaan pari tuntii kouluu, niin siinä ajassa kerkesin saaha kuitenkii noin kolmekymmentä sivua kirjotettavaa. Jee, mahtavaa. Miullahan on aikaa tuommosiin kivoihin pikku tehtäviin vaikka kuinka paljon X) Jaksaa jaksaa... :D

5.9.2013
riu
riu

Miulla on ruoka uunissa ja lapset telkkarin eessä. Ihan hyvä setti :D Käytiin tännää palauttamassa tyhjät pullot (120 € :D ) ja kaupassa. Prismassa on ne jotku alennuspäivät, samaten ku k-supermarketissa. Että huh, tuli vähän hamstrattuu mutta ku halavalla sai :D Pojan avustaja soitti tännää että saako tytön opettaja tulla kahtomaan poikaa, isäntä sano että ehdottomasti ei. Joten mielenkiintoisia aikoja eletään silläkin saralla... Katsellaan miten käy :)

Mikäs meininki mammoilla?

5.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...