Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Minipillerit

Hei! Onko kellään kokemusta Desogestrel Sandoz 75 mg minipillereistä? Itselläni oli aikaisemmin ehkäisynä Mirena-kierukka, mutta en halunnut sitä nyt, koska sen vaikutuksesta kiertoni meni sekaisin ja 1 v 1 kk päästä vasta tärppäsi. Nuo haittavaikutukset lähinnä huolestuttaa? Aikoinaan oon syöny minulet-nimisiä e-pillereitä 4 vuoden ajan 90-luvulla ja niistä oli vaikutuksena painonnousu. Haaveissa olisi vielä neljäs lapsi=) Entä kun pillerit lopettaa, onnistuuko raskaus miten nopeaan?

3.9.2013
Taikatuuli74
Taikatuuli74
3 years, 9-month-old toddler

Ite käytin justiin noita yhen paketin synnytyksen jälkeen ja oli pakko lopettaa. Liian pahat sivuoireet (niin pahalla tuulella koko ajan ettei mistää kestäny sanoa ja alko jo itteeki pelottaa et ent jos menee Jessin kanssa hermo joku kerta ku on pahalla tuulella). Jessi on toinen lapsi ja esikko kattelee pilven reunalt. Esikon ja Jessin välis puol vuotta ja siit 3kk käytän Evra-merkkistä e-laastaria ja ku ne lopetin kk enne ku sai alkaa yrittää (yksi normi kierto enne ku alko yrittää) ja tärppäs heti ku sai luvan yrittää (piti puol vuotta oottaa sektion takia).

4.9.2013
marsku88
marsku88

Mulla kokemus tavallisista e-pillereistä, joita söin n.1,5v. Lopetin lapsi toiveen takia ja lapsi ilmoitti tulostaan muistaakseni 3-4kk lopetuksesta, eli melko pian :) Ensimmäisen kanssa ei ollut ensiksi mitään ehkäisyä ollut ja hänen tulo ilmoitus tuli 1,5v yrityksen jälkeen. Kolmas tuli ensimmäisten menkkojen jälkeen, jotka siis imetyksen jälkeen tuli. Enkeli esikoinen muualla, mutta tytön ja masuasukin ikäeroksi tulee 1,5v.

3.9.2013
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...