iltalörppää! :D

elähän tiiä vaikka tulis koko päivän pisin ketju :DDD

2.9.2013
riu
riu

Ei tullu pitää ketjua. . uni ei tuu ni täällä sit täytyy aikaa kuluttaa ja aivoja väsyttää. .. mun hupia nyt on ku kattoo mitä sanoja tää puhelun tarjoo mihinkin väliin. . Esim. . ha aivija västäräkki :D Oh Kuinka aikuiseksi tunnenkaan itseni;)

2.9.2013
teeko
teeko

teeko, kyl sitä uusavutonkin voi oppia. Mä oon viimeisen kahden vuoden aikana oppinu kunnolla laittaa ruokaa. En vieläkään mitään sävellä ite, mut resepteistä ja ne yleensä maistuu ihan hyvältä. Paistia en oo vieläkään saanu onnistumaan, mut muuten aika hyvin :) Etenki ihmiseltä, joka on varttunu valmisruoilla kuten pakastepinaattikeitolla, kanaviillokilla ja maksalaatikolla. Meen mutsi ei myöskään ole kummoinen kokki ;)

2.9.2013
Mummy83
Mummy83

ainii. . pitänee viel kertoa ku tein tänään ekaa kertaa pizzan alusta loppuun ite (sis Pohjan kans leivoin) niin et se onnistu! ! mä kun en siis onnistu tuol keittiössä mitenkään. .. viel ku said siit pohjast ja reunoist sellasen rapeen niinku pizzeriassa :) kyllä huomaa et musta on tullu äiti kun oon nyt oppinu kamalasti tekemään ite kaikkia Ruokia alusta asti. Vielä ku keitot oppis ja kunnon wokin ja marinoimaan ite lihan ja kanan.

2.9.2013
teeko
teeko

Mäkin rupesin vaan näihin lörppäketjuihin kirjoittelee :) ekat kirjoitukset koko libbessä :) mä yritän nukuttaa taas tuota villi-ihmisen alkua. . arvatkaa tuleeko mitään! ?! Se oppi tos tunti sit Kiipeämään pöydälle.. ihan hienosti se jalka tuolla 11kk. lla nousee ku olkapäänb korkeudella on meidän pöytä. . Huoh.. nyt sit saa vast vahtia. . mä en kyl enää nykyään syö hapan korppuja koska siitä ei juu tuu loppua! !

2.9.2013
teeko
teeko

ämppis huomaatkos, ei tää lörpöttely mihinkään koske :D Monta lasta siulla onkaan? Miehän oon ihan aloittelija sinnuun verrattuna :D

Tässä nakerran hapankorppua enkä osaa lopettaa... nuo on kyllä suoraan saatanasta, niin koukuttavia ne on :D Lapset laitan nukkumaan ihan näillä näppäimillä, isimies läks jo töihin niin saan ihan ite selviytyy tästä hirveestä taakasta :D SItte telkkaria ja rauhottumista, satunnaista pyykin viikkausta ja kenties neulon vähän :)

2.9.2013
riu
riu

Iltaa.. Mie en yleensä näihin lörppäketjuihin mitään kirjoittele, kun koen olevani jotenkin "ulkopuolinen"... Mut nyt muka piti kokeilla tätäki hommaa.. :) Niin vissiin on hiljasta meil, kun mies otti puolet muksuista ja lähti uimaan. meillä tavanomainen päivä.. kolme vanhinta koulussa, kaksi seuraavaa kerhossa pari tuntia ja me pienten poikien kanssa shoppailemassa ja kahvillakin käytiin. :) Ilta kotitöitä ja ulkoilua. Nyt näitä pienimpiä tässä iltapuurolle kohta laitan. Hölkkälenkille, kun pikkuset nukkuu ja saunan aijon ittellein lämmittää. :)

2.9.2013
ämppis
ämppis

Että semmonen maanantaipäivä. Turhat pari tuntia koulua, piiiiitkä jonotus työkkärissä, epäonnistunut yritys nukkua päikkärit, kauppareissu, ruokaa ja nyt sitte olemista. Pittää vissiin pyykkiä pestä jajaja ai niin huippiksen uusi kausi alkaa taas tännää. Onneks tää päivä on kohta ohi... Ilta on varmaan kiva kun saan hallinnoida taas ihan yksin telkkarii :D

Mitäs mammojen päivään? :)

2.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...