Lastenvaunu-turvaist​uin kombo? käyttökokemuksia?

heipsan. osaisko joku neuvoa jotain merkkejä/malleja, missä olis mahdollista saada noita niksauttamalla turvaistuin vaunun runkoon ja sit siitä kuitenkin saa halutessaan kunnon vaunut ja ehkä jopa rattaat? Oon kaupungilla noita nähny, mut ei oo merkkejä tarttunu silmään ja onko ne käytössä kätsyt? Oletteko käyttäny jopa rattaina? Brion yhdet näin tori.fissä, olisko ollut Sing mallia.. Jos ostaa tuon rungon tietyltä merkiltä, niin käykö siihen silti jonkun toisen merkin turvaistuin, onko se lukitusjuttu siis joku standardi? Kun esikoisen aikana ostin yhdistelmät, mutta rattaina ne oli niin kolhot että lähti vaunuiksi ystäväperheen uudelle vauvalle ja ostettiin tytölle rattaat. Ni meinasin etten ainakaan yhdistelmiä osta. Toinen ongelma mulla on että ne tarttis olla kohtuu pienet, koska meillä on tyypillinen 70luvun hissi joka on ehkä metri x metri ja sivuissa vielä tuet mitkä vie leveyttä pois. Asutaan 8.krs ja alakerrassa ei ole mahista säilyttää vaunuja muutaku kellarikomerossa, joka on melkein kattoon asti täynnä.Eli vinkkejä pienikokoisista vaunuista myös otetaan vastaan :)

2.9.2013
Mummy83
Mummy83

Bugaboon rattaisiin saa kiinni useampia eri turvakaukaloita ja ne toimii vauvalla vaunuina sekä isommalla rattaina niin kauan kuin rattaita tarvitsee. Menee useimpiin vanhoihin hisseihin koska aisan voi heittää pystyyn. Bugaboo Cameleon siis tai myöskin uudempi malli Bugaboo Buffalo. Melko tyyriit kiesit kyllä ja talvea varten cameleonit tarvitsee eteen talvipyörät mutta tosi kivat liikkua ja tosi helppo kasata runko ja napsauttaa autokaukalo siihen kiinni!

2.9.2013
Jopster
Jopster

Markkinoiden kapeimpia ja suomen oloihin sopivia vaunuja/rattaita on emmaljungalla ja teutonialla. Meillä on teutonian cosmot ja ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä. Vaunujen leveys on alle 60cm, joten ne mahtuu mistä vaan. Noihin meidän rattaisiin saa myös adaptereilla kiinni muun merkkisiä kaukaloita. Ratasmoodissa noi on niin tilavat, että menee pitkälle lapselle niin pitkään kun se rattaita tarvii. Ei siis tavitse hankkia monia eri kärryjä, jos säilytystilaa ei ole :)

2.9.2013
Laurus2
Laurus2

I'coo. Ratasosaan menee niin koppa, kuin se istuin osa. Pussilla näistä saa tehtyä pienelle vauvalle vaunut. Helpot koota. Tarvittaessa saa kaksi istuinosaa peräkkäin, eli esim.vauvalle ja taaperolle.

2.9.2013
carata
carata

Mulle just selvis et meidän britaxin kaukalon sais kii meidän emmaljungan vaunujen runkoon jos hakis kaupasta parilla kympillä ne väli kappaleet.. Olis ollu kiva ku olis selvinny vuos sitte. Eli kannattaa ottaa selvää jos kä haluis tietyt vaunut ja tietyn kaukalon ne saattaa jopa sopia keskenään

2.9.2013
teeko
teeko

Ensinnäkin ihan hirmuisen isot onnittelut vauvasta, se jotenkin mieltä lämmittää kun vanhat kermikset lisääntyy :)

En voi ku Britaxia kehua. Meillä on b-mobilet autossa ja niihin kliks vaan kaukalo kiinni. Ollaan käytetty rattaissa sit hätätilassa vaunujen kovaa kantokoppaa ja hyvin on pelittäny. Britaxillahan on kovaa koppaa tarjolla rattaisiin klikkaustyyliin. Ja löytyy hyvän isoilla renkaillakin.

Babystylessä on hyvä valikoima http://verkkokauppa.babystyle.fi/vk_pages/view/152#vk_page_view/152?&limit=2000

2.9.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...