maanantaiaamua! :)

vettä sattaa ja on harmaata, pläääääh

2.9.2013
riu
riu

vai opiskelua tiedossa ;)me mennään pojun kans tallille ja olis kiva jos sais vähä paperi roskia poltettua. täytyy nyt vähä kattoa Antaako keli myöden ninnupille myöhäiset onnittelut! !

2.9.2013
teeko
teeko

Huomenia

Riulle hyvää koulupäivää. Hurja 2 tuntia. Miten sie jaksat? :D

Mulla on tätä päivää lukuun ottamatta koko viikko koulutusta Helsingissä ni aattelin et otan kasan töitä mukaan sinne. Jos sitä vaikka inspaantuis tekemään ku on kouluttaja vieressä kertomassa että kuinka kannattaa tehdä.

Tänään siis kopiokone laulaa ja muistitikku täyttyy.

Toivotaan, ettei näille tule täällä kauheeta paniikkia minkään miun tekeleen kanssa ku oon poissa.

Eilen kävin vähän varkaissa. Kävin tyhjentämässä edesmenneen naapurin luumupuun. Tavallaan luvan kanssa. Tämä edesmennyt naapuri aina sano et saa tulla hakemaan jos käyttöä on. Hän ku ei marjapensaita eikä sitä luumupuuta tyhjentele. 10 litran ämpäri tuli täyteen vajaassa puolessa tunnissa. Ja vielä jäi osa puuhunki. Tänään otetaan ja mehustetaan ainaki valtaosa niistä. Ihan älyttömän makeita ja herkullisia luumuja. Namskis! Ja nyt on maha hiukka turhan löysällä ku eilen vetelin niitä luumuja kauheen kasan :D

Mutta mitäs muuta. Huominen ja ylihuominen on yhtä juoksua. Ensin päivät koulutuksessa ja sit molempina iltoina vanhempainilta. Toisena iltana vielä mun lääkri koulutuksen ja vanhempainillan välissä. Ja molemmilta päiviltä jää juttuja poiski ku ei vaan ehi. Olis eka tanssitunti ja MLLn paikallisyhdistyksen hallituksen kokousta. Mut niihin täytyy ilmottaa et en pääse.

Ai hittolainen, tulipas mieleen et täytyy käydä todistelemassa siellä kansalaisopistossa et mie oon työtön...

2.9.2013
misukka
misukka

Tuo vesisade on aika kurjuuden maksimointia, sillä tännää on eka koulupäivä. Onneks ei kuitenkaan liian raskas, kaikki kaksi tuntia X) Hyvin kerkeen nukkua päikkärit! :D Miun pittää tässä lapset kiskoo ylös ja laittaa maailmalle, tytöllekkii jos muistas antaa aamupalaa tällä kertaa :D

Mitäs mammojen aamuun? :)

2.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...