Lantioon sattuu

Heips ! Meillä tässä viimesiä viikkoja viedään ja nyt viimesen viikon aikana mulla on alkanut välillä ihan jumalattomasti sattumaan lantioon ja painaa tuonne alapäähän. Vauvahan on siellä ollut jo monen monta viikkoo raivotarjonnassa ja lantiokin varmaan alkaa nyt siis levenee, että synnytys tapahtuisi alateitse. Mutta kysymys siis kuuluukin, että onko teillä tämmöset tuntemukset enteillyt tulevaa synnytystä? :)

1.9.2013
Outii
Outii

Mä luulen ihan samaa, ehkä en vielä aloita kunnon siivous urakkaa tai pitkää kävelylenkkiä :D

3.9.2013
Outii
Outii

Aivan totta puhut Misukka :) Eilen supisteli taas niin mukavan tiheesti et oli pakkokäydä tarkistuttaa ettei vaan ole tehnyt mitään kohdunsuulle. Ei ollut onneks tehnyt mitään, mut kohdunkaulaa oli vähän hävinnyt ja samantien takasin ois pitänyt mennä jos supistukset ois jatkunut.

2.9.2013
Outii
Outii

Synnytykseen valmistautumista tuo on, tottakai. Mutta lainkaan et voi arvioida synnytyshetkeä kipujen avulla.

Esikosta ei ollut lantion levenemisestä johtuvia liitoskipuja juuri lainkaan ja kuopuksesta ne alkoivat jo puolivälin tietämissä. Esikko meni 3 päivää yli ja kuopus syntyi 4 päivää etuajassa. Meloni oli jalkovälissä viikkoja ja häpyluuta särki ainakin 3 viikkoa ennen synnytystä armottomasti.

Ennen kuopuksen odotusta en osannut arvatakaan, että häpyluu voi liikkua useita millimetrejä ulos ja sisään lapsen pään kääntyillessä syvällä lantiossa. Kipiää teki. Sen voin kertoa.

1.9.2013
misukka
misukka

Juu ei oo ei, ja se ku näytät ihan Ahtisaaren ja pingiiviinin sekoitukselta nii samalla sua sattuu se kävely :D En nyt siis epäile että synnytys alkaisi just nyt, onhan tässä viel 6vk laskettuun aikaan et ei tarttisikaan tulla viel, mut lähinnä mielenkiinnolla kyselen että onko jollain jotain tämmösiä enteilyitä ollut :)

1.9.2013
Outii
Outii

kovinpa se kroppa alkaa aina syntymää enteilemään:) itselläni  tosin koko raskausajan latio oli kipeä, koska leveyttä tuli sille huikeat 30cm lisää, ja tämä leveneminen alkoi heti tiineyden alusta. mutta juu, vikat viikot tuntui kun pitäisi kävellä melooni jalkojen välissä.  ei mukava tunne lainkaan.

1.9.2013
Blanco
Blanco

Mulla on taas koko raskauden ajan ollut vatsa alhaalla, et en varmaan osaa edes sanoa onko se laskeutunut ellei se ole mulla polvissa :D Kevyitä supistuksia tulee välillä mut tuo paino alapäähän on semmonen mikä on nyt alkanut tekee välillä ihan sika kipeetä, jopa kävellessäkin :P

1.9.2013
Outii
Outii
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...