Muistaako joku

mistä saa ostettua niitä samanmallisia vauvan tumppuja ja sukkia mitkä on äippäpakkauksessa? Niissä on kans se joku naaman kuva ja niitä oli ainakin vaaleensinisiä,vaaleenpunasia,ruske​ita ja viä joku yksi väri. Jossain neuvolan lehtisissä oon joskus mainoksen nähnyt mutta en nyt mistään löydä sitä putiikkia..

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Juu, äitiorava sen sanoi.

Aattelin sitäkin, kun siellä ei esim. ollut niitä kasseja, että onko joku poistuva mallisto.

1.9.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

PM meinas vissiin kun siä on jotkut tuotteet ollu alessa,et niistä viedään viimisiä. Tosin eihän siä oo noiden tumppuloitten lisäks kun joku pinssi myynnissä.. Mut kyllä niitä tumppuja siä riittää. kait.. Mä ymmärsin et niitä aletuotteita viedään viimisiä :)

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Pelargoni,kiitos,mää just muistin sen sit itsekin että tuo oli se putiikki. Ja ne tosiaan on sidosteen tumppuloita että eri kuvilla niitä varmasti ois löytyny vaikka mistä :) kiitti kaikille jelpistä!

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Luonnonvalkoisena saa myös.

Varmaan jo hankit setin?

Viimeisiä ilmeisesti viedään tuolta Piupalipaupalista.

1.9.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sipe,mää käyn vaan lähinnä henkan netissä :) tokihan niillä on myymälässä paremmat/erilaiset valikoimat. Ainakin ideaparkissa kun kävin joku hetki sitten niin ihan oli erilaisia vaavin vaatteita kun netissä :) mut onneks nuo oikeet tumpelot nyt löyty. Jenkku,tokihan ne sukat ajaa saman asian :) niitä paksumpia tumppu/sukka settejä on kans sillä nosh mikä lie merkillä,niissä on vaan ärtsyt ne resorit kun ne kiristää..

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Hah,oon kaksi päivää koittanu näitä etsiä ja nyt yhtäkkiä sen putiikin muistin :) piupalipaupali.fi :)

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Kisu, jaa onko siellä näitä naama tumppuloita ja sukkia? Kun muistaakseni se oli joku ihan pieni verkkokauppa,joka ei paljon muuta myynytkään kun näitä tumppuloita ja sukkia :)

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Minen oo nähny henkalla tumppuja vauvoille (?) :) Mut siis ei nyt tän vuoden äp:ssa ollutkaan muuten ihan nää tän malliset mitä haen,ne hymynaama tumput on samanmalliset ja ne oli edellisessä pakkauksessa. Niitä on tosiaan useampaa väriä ja muistaakseni niissä on sellanen ihonvärinen naaman kuva,kun noissa äpn tumpuissa on keltanen.

1.9.2013
Äitiorava
Äitiorava
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...