Parisuhteen kehityskeskustelut?

Aloin miettiä tuota sanontaa että pitää se ukko kulta ottaa pöydän ääreen ja keskustella. Niin keskusteletteko te vakavia oikeasti pöydän ääressä? Jos niin onko siinä jotain rekvisiittaa kuten ruokaa tai muuta? Jos ette niin missä keskustelette vakavia?

30.8.2013
myrmeli
myrmeli

Hei! Kivasti tullu vastauksia!

Kisu: Parvekkeella? Avaas enemmän...

Meidän yleisimmät henkevät keskustelu paikat on pääasiassa saunassa ja sängyssä ennen nukkumaan menoa. Nois molemmissa on vain hieman vikaa kun mun tulee saunassa helposti huono olo ja miehelle tulee sängyssä todella helposti uni. Siis ei oo yksi eikä kaksi kertaa kun on kuorsannu kesken lauseen ja sitten taas havahtunu ja jatkanu siitä mihin jäi=) 

Ennen kesää kun meillä oli vielä sohva olohuonees (kesällä meidän makkari muutti tuonne huoneeseen teeveen seuraksi että lapset saivat omat huoneet) niin silloin tuli siellä keskusteltua. 

Autokin on hyvä paikka keskustelulle mutta todella todella harvoin voidaan/saadaan ajella kaksistaan. Muutoin meillä on noi kaksi mölytoosaa mukana ja silloin ei kyllä tarvi edes radiota ja lisäksi vanhin on jo niin iso että ei sen aikana voi enää paljoa "suhdetta kehitellä".

1.9.2013
myrmeli
myrmeli

Mä odotan et lapset on nukkumassa ja nostan kissan pöydälle. Me yleensä istutaan olkkarissa sohvilla ja puhutaan. Eli tavallaan pöydän ääressä kun olkkarin pöytä on välissä.

Valitettavan usein on aika kireä tunnelma kun vihdoin saan tulostettua ajatukseni ulos. Pitäisi osata puhua asioista aiemmin ettei ahdistaisi niin kovin. Mutta ko pitää itelle kerätä se kiukku ja ahdistus että saa suunsa auki.

1.9.2013
misukka
misukka

Me keskustellaan vähä missä millonkin. Ollaan kumpiki sen verra suorasanaisia, et jos joku asia painaa mieltä nii kyllä se sanotaan heti siinä missä ollaankin. Yleensä keskustellaan sohvalla, mutta siinä on yleensä tv haittana, et toisen keskittyminen saattaa herpaantua jonkun ohjelman takia. Sauna on mun mielestä yks hyvistä vaihtoehdoista ja just tuo auto.

31.8.2013
miima_
miima_

hiiop!

30.8.2013
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...