Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

arkaa mutta täälläkin..

täälläkin siis odottava mamma 4.jäs olisi tuloillaan LA 7.4.2014

29.8.2013
Rölli08
Rölli08

Kyllä on ikävä tilanne :/ Tsemppiä sinulle Rölli. En osaa sanoa muuta kuin että kannattaa tehdä sellaisia ratkaisuja ja päätöksiä, joiden kanssa pystyy elämään.

14.9.2013
Hasselpähkinä
Hasselpähkinä

mie nyt takerrun tuohon passiasiaan, mutta eikös ranskassa oo ihan sama eu-passi ku suomessakin, ja näinollen samat säännöt?

Voimia päätökseen.

3.9.2013
riu
riu

Meillä ainakin italian konsussa vaaditaan molempien vanhempien lupa liittaa lapsi mun passiin.. Tai siis enään nekään ei myönnä niin että sen saa mun passiin vaan pitää olla lapsellakin oma passi.. Ota sinne konsuun yhteyttä ja kerro tilanne! Onhan teillä yhteishuoltajuus kumminkin vai?

2.9.2013
Sini82
Sini82

Voisko jollekin sosiaalityöntekijälle tms kertoo tilanne ja se et pelkäät et mies vie pojan Ranskaan? Jos jotain tapahtuu niin ne olis asiasta jo etukäteen tietosia.. Inhottavaa jos hän vie teidän pojan ulkomaille pois sun luota :(

2.9.2013
arluska
arluska

Kisu8 niinpä mieheni siis on arabi ja aika tulinen sellainen, en tiedä tosiaankaan mitä tekisin nyt, arabit ja neekerit ovat vihanneet toisiaan jo vuosisatojen ajan, rotu riitoja näin mulle selitettiin. Ei oo mitään papereita tai passeja mutta mies voi liittää lapsen omaansa koska se onnistuu heidän maanpassiin vaikka ei enään suomalaiseen eli juttu on niin että hän saa tahtoessaan pojan pois suomesta mutta en saa poikaa takaisin suomeen ilman suomalaista passia. :(

2.9.2013
Rölli08
Rölli08

En hauku, mutta hieman ihmettelen...

Samaa mieltä, että rehellinen ole.. jos se asia kuitenkin paljastuu joskus, on parempi, mitä vähemmän salailua on takana. Ihmettelen myös miehesi asennetta toisen ihon väriä kohtaan.. oisko aika oppia hyväksymään ihminen ihmisenä väriin katsomatta? =O

Joka tapauksessa tsemppiä! Toivottavasti kaikki kääntyis hyvin 3

2.9.2013
ämppis
ämppis

voi ei :/ onko sun mahdollista saada joltain ulkopuoliselta apua ettei mies veisi teidän poikaa?

2.9.2013
arluska
arluska

Enpäs huomannut vastaustasi ennen omaani.. Enempää en osaa sanoa kuin että tsemppiä, toivottavasti asiat selvii parhaan mukaan. Koita jaksaa♥

2.9.2013
arluska
arluska

ei helpota pahentaisi vain asioita, :( hän ottaisi varmasti tavaransa ja poikamme sekä lähtisi ranskaan samointein. Hän ei voi sietää Tummia, oli valmis minutkin "lahnaan" kun kuuli että olin ollut tumman kanssa.

2.9.2013
Rölli08
Rölli08

Jos meinasit että minä hakkuisin, niin en sitä tee :) lapsi on aina ihme ja vielä varsinkin jos et ole ollut helposti raskautuva. Itse suosin rehellisyyttä, mutta tee niinkuin parhaaksi näät. Niinkuin kisukin sanoi, helpottaisko se jos kertoisit miehellesi?

2.9.2013
arluska
arluska

Kisu8 Joo niinhän tuo tekis, menettäisin aivan täysin kaiken niin miehen jonka kanssa yritän tässä paikkailla välejä ja olisi pieni toivon liekki syttymässä sekä 1v. poikani.

Olemme siis olleet jo 4kk asumuserossa ja poikamme asuu virallisesti isällään.

Mies yhkasi nyt jo lähteä Ranskaan ( muuttaa virallisesti) poikamme kanssa.

2.9.2013
Rölli08
Rölli08

arluska: haukkujenkin uhalla kirjoitan sinulle vastauksen:

Tein plussan 28.8 elokuun menkoista ei ole varmuutta olivatko ne vai ei mutta heinäkuussa ne oli, siitä on hyvin muistissa ku sattuivat just muuttopäivälle. tuli vaan yhtä äkkiä mieleen missä menkat joten niitä kai eioo ollut elokuussa?!?

Sekä että meillä on meneillään jonkin sortin avioero-ei ero- ero- kriisi. Tätä jo jahkattu 4kk.

No siinäpä sitten tuli käytyä toisen miehen kanssa sängyssä ja sitten alkoi jo eksäkin taas huuteleen takaisin (taisi sillä alkaa vanha suola janottaa) mutta silti en edelleenkään tiedä missä mennään ja mitä meillä on.. no kuitenkin tein siis plussan ja tietoa nyt sitten ei ole kumman tämä lapsi on?! ja molempien kanssa olemme käyttäneet ehkäisyä.

Mieheni on ulkkis niinkuin tämä toinenkin. Aborttia olen miettinyt mutta sitten olenko valmis siihen kestänkö sen jälkeen? jos se on sen toisen miehen voisi abortti olla parhain ratkaisu mutta entäs jos se onkin mieheni? ja tässä vielä kaiken lisäksi on se että minun ei pitäisi raskautua ilman hormoonihoitoja ja kuitenkin molempien kanssa käytimme asiallisia ehkäisyjä ja kumpikaan ei kertonut/ huomannut esim. kondomin rikkoutumista. joten tämä lapsi olisi sinällään jo "ihme"

Toinen siis tämä vieras mies tietää raskaudesta mutta omani ei vielä. tässä syynä painaa todella paljon rodullinen rasite. Mieheni on arabi ja toinen tumma eli "neekeri" jotka vihaavat toisiaan jo rotunsa vuoksi. olen ihan ihan hukassa mitä tekisin. Jos pidän lapsen ja se on tumma niin menetän varmasti kaiken ja yhteisen lapsemme tai jos tekisin vain abortin niin kestäisinkö senkään tuomaa painetta ja ajatuksia?

olen varmaan kamala ihminen kun en tiedä mitä tehdä ja mietin myös aborttia joka on vastaan omaa henkisyyttäni että uskonnollinen.

2.9.2013
Rölli08
Rölli08

jee lisää huhtimammoja :) mutta miksi arkaa? :o

30.8.2013
arluska
arluska

mulla laskettuaika 29.4 eka neuvola olisi 30.9 tein testin 26.8 joka oli siis positiivinen olisi tulossa viides lapsi

30.8.2013
sussu73
sussu73
3 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...