Iltaa iltaa :)

Tuitui mammat :D

29.8.2013
riu
riu

mummy, ihan ite niitä sitten kauppailen eteenpäin. sellainen "myynti-soppari" oisi vaatinu taas isommat satsit ja isomman rahotuksen, ja sitä meiltä ei löytyny:D  ei tässä kumminkaan tienaamaan pääse. laskeskelin jo ekan kirjan aikoihin, että tällä kirjamäärällä ja omakustanne-hinnoilla on vain mahdollista saada kulut katettua. mutta ei mahdollisuutta päästä voitolle. eli HYVÄLLÄ tuurilla mie saan omani takas, todennäkösesti en sitäkään;)

Jii, sisutustyynyt ja tapetin sävyyn  sopivat kukkkaset, eikös ne oo ne niksit joilla välittäjätkin kauppaavat UNELMIA eikä pelkkää taloa:)?

29.8.2013
Blanco
Blanco

toivotaan Jii että menee kaupaksi nopeasti ja ihan ominavuin :) millon te olette valmiit muuttamaan uuteen kotiin, eikös se ollut rakennuksen alla?

Blanco, jännää. Tuleeko noita sun kirjoja myyntiin johonkin vai kauppaatko niitä nyt sit itse johonkin vai miten nuo jutut menee, jos omakustanteisesti (niinhän se meni?) tekee?

alkaako riullaki ma koulu? oliko sulla kesälomaa ollenkaan?

me tehoshoppailtiin neljä tuntia sitä pukua ja lopulta löyty tilausversiona. Mut tosi nätti se kyllä oli. Nyt tuli vaan ahdistus että mitä sitä sit ite laittaa päälle, mut ehkä paras miettiä vasta viikko pari ennen itse tapahtuma, niin näkee vähän millainen pallo tuohon eteen kehittyy..

29.8.2013
Mummy83
Mummy83

Mä kävin J kahtomassa sen teiän kämpän Oikotiestä. :)

Toivottavasti ostaja löytyisi itsenäisen myynnin kautta.

Mä lähren hiusten pesulle. Sit Housea kahtomaan ja koisii. Väsytti niin kauheesti tossa illasta jo et vetelin hirsiä sohvalla sen aikaa ku lapset söi iltapalaa.

29.8.2013
misukka
misukka

no tuitui:D

meillä Riu on olleet lehmät  kadoksissa koko  kesän! normaalisti ne tuota meidän koti-tietä  reunustaa, mutta nyt vasta viime viikolla ekkaa kertaa  koko kesänä siihen pölähti. likkakin on ihan innoissaan aina kun ne siinä näkee, oppii hyvin laskemaan kun pyydän aina kertomaan montako  ammua siellä  näkyy:)

meilläpäivän paras uutinen oli se,  että huomenna saapuupi mun kirjat:)! olivat kirjapainossa unohtaneet mun numeroa kysyä, ja kun eivät sitä enirostakaan löytäneet, niin soittivat sitten mun miehelle xD että jotain plussaa  sit siitä että puoli-suomea tietää mein perheen. oli vähän mies ollu äimänä kun  sille oli soitettu että vaimos kirjat on nyt sit niiku matkalla:DD

29.8.2013
Blanco
Blanco

Myö tultiin äsken kottiin, sen että makaronit sain kiehumaan. Meillä vaihto tännää iltapala ja ruoka paikkaa keskenään, koska lähettiin suoraan töistä lehmiä ihmettelemään lasten kanssa. Voi pojat ne oli kaikki ihan intsinä että ois pitäny mennä jo aiemmin! :D Nyt sitte syyvään ja lapsia sikäli unille... Ja huomenna ois viimen työpäivä. Hurja ku kesä meni äkkiä!

Mikäs meininki mammoilla? :)

29.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...