Lörpötelläänkö myö?

Niin, miten on? :D

28.8.2013
riu
riu

Hah riu . Se on vauhdissa taas Juttuineen! :D mä oon katki poikki puhki. .. Kohta nukkuu huomiseen! !

28.8.2013
teeko
teeko

Jii nauti omasta hemmotteluhetkestä! MIe en tiiä kumpaa miulla on enemmän ikävä, siistejä kynsiä vai sitä lyhyttä hetkeä kuukaudessa kun joku tekee jotakii miun puolesta :D Ja aatella, teilläkii hommat edistyy siihen malliin että saatte myyvä jo vanhan kodin :) Voi vitsi :) Toivotaan että mennee nopsaan kaupaksi!

Misukan kasvimaa kuulostaa kivalle, mutta en mie ite jaksas hoitaa :D Tiiän ihteni riittävän hyvin :D Ostan sitte kiltisti kaupasta, sen verran kahon että jos on valinnanvaraa niin ostan mieluummin sentään lähiruokaa :)

Emäntä miten ussein teillä käy siivooja? Mie vihaanvihaanvihaan siivoomista niin ei haittaius vaikka meilläkii semmonen kävis, mutta eipä siihen varaa meillä ole :)

Mursumurulle paranemisia! Mie niin samaistun sinnuun tuossa flunssa-asiassa... ätsii vaan täältäkii! :D

28.8.2013
riu
riu

Lörpätään vaan. Vaikka miun pitäiski varmaan pestä pinaatinlehtiä multia porkkanoista. Ei eilen jaksanu ihan kaikkea loppuun saakka suorittaa. Kävi työstä ku tyhjenteli noita sieltä kasvimaalta.

28.8.2013
misukka
misukka

Miulla on ruoka tulossa ja sauna tulilla, lapset kahtoo vielä hetken telkkarii, sitten syyvään, saunotaan, hetki laatuaikaa, iltapalat ja -pesut ja alkaa miun oma laatuaika! Ihanaa! Ihan on kahta erilaista suklaatakin mistä valita :D Isimies ei kuulemma tuu kottiin yöks, että nyt ois sitä "oikeeta sotaleskeyttä" pari päivää eessä.

MItteekä muitten iltaan kuuluu? :)

28.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...