G: Mitteekä ruokoo teillä tännää on? :D

se on taas päivän polttavan puheenaiheen vuoro :D Eli mitäs ruokaa teillä muilla on? :D

28.8.2013
riu
riu

Aamupalaks tyttö söi puuron päärynäsoseella, lounaaks syötiin kylässä kasvispiirakkaa ja toista piirakkaa, jossa oli mm.soijaa. Välipalaks annan yosa jogurtin tytölle ja varmaan hedelmiä. Itse taidan tehdä eilisistä jämistä tortillan (salaattia, kanaa, salsaa ja se maissilätty). Toisena ruokana meillä on eilen tehtyä makaronilaatikkoa. Sit ehkä vielä yks välipala ja sit iltapala. Tytölle iltapalaks puuroa, jollain hillolla.

28.8.2013
carata
carata

HannnaK:n eväs kuulostaa kivalta :)

28.8.2013
misukka
misukka

Meillä kokataan kuubalaisittain peruna/lihapataa riisin ja papukastikkeen kanssa :P

28.8.2013
HannnaK
HannnaK

taitaapi olla makkarakastike + perunamuusi päivä! :) viereen porkkanaraastetta, nam!

28.8.2013
NiinpäNiin
NiinpäNiin

Meillä on kinkkukastiketta ja makaronia. Ja sit illaks jauhelihapullia ja perunaa. :) porkkanaraaste menee molempien kans ja sitä ku on iso kulhollinen jääkaapis jo valmiina. :)

28.8.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

Miulla lounaaksi nuudelia. Toivottavasti muu jengi syö tarhassa/koulussa/töissä paremmin kuin minä.

Päivälliseksi lienee toissapäiväistä jauheliha-kesäkurpitsa-perunalaatikkoa. Sitä on vielä sen verta jäljellä, että tämän päivän syöpi ainaki osa jengistä. Jos mulle ei riitä sitä ni mie syön varmaan mustaa makkaraa. Tuli sellasta ostettua eilen.

28.8.2013
misukka
misukka

Mä kaivoin kananpojanjauhelihaa just pakkasesta sulamaan.Teen siitä kiusauksen..kermaa ja juustonjämät joukkoon ja maustetta niin hyvä tulee=)Salaattia kaveriksi.

28.8.2013
huiskutin
huiskutin

Hyvä kun tuli puheeksi, niin hoksasin ottaa lohen sulamaan.. Meil on nimittäin lohikeittopäivä.. =) Nam!

28.8.2013
ämppis
ämppis

meillä suattaapi olla taikka suattaapi se olla olemattakii kermasipulimuikkuja. Nam. Mutta siis sehän riippuu siitä että tekkeekö miun äiti meille niitä :DDD Miun täti oli antanu miun äitille muikkuja, ja niitä on kuulema niin paljon että niistä riittäs meillekkii syyvä. Äiti vähän lupas pyörähtää tännää meillä ja tehä muikut valmiiks uuniin, että ne ois sitte sopivasti kypsät ku tuun poikien kaa kottiin. Mikä soppii miulle paremmin ku hyvin :D

Mutta jos ei oo muikkuja niin mie lämmitän karjalanpaistia ja lanttulaatikkoo :D

28.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...