seksiviikkoaamua! :D

Huomenta :) Jälleen yksi huono yö takana. Miten ihmeessä työ jaksatte, kenen lapset herää yöllä syömään? Tännää ois taas työpäivä, kolmenneks viimenen. Vähhiin käy... Mieluummin silti oisin ollu töissä ku menny ens viikolla kouluun, se ei motivoi sitten ollenkaan. JOhtuu varmaan tästä loman puutteesta X) Nyt oon saanu tytön valmiiks ja voijaan ruveta jännäämään että monelta tullee koulutaksi, pojat pitäs kanssa herätellä ja laittaa valmiiks. Se ois taas piiiitkä päivä meillä kaikilla eessä. Arvatkaa vaan uotanko viikonloppua kun sais vaan olla... ja mieluiten tää flunssakii ois jo hellittäny :D Viikonloppuna ois syystulet täällä meillä :) Mitäs mammojen aamuun? :)

28.8.2013
riu
riu

Päivää :)

Kyllä tää ison perheen pyörittäminen välillä aika moista organisointia on, varsinkin kun itse vielä opiskelen ja käyn töissä. Onneks sain kaks keskimmäistä lasta samaan partioryhmään niin menee samalla kuskaamisella molempien harrastamiset. Tai lisäksi menevät sitten HIP-kerhoon, mutta se on tuossa kadun toisella puolella niin ei tarvi kuskata :) Maanantai-ilta on mun ja tiistai-ilta + lauantaiaamupäivä isännän. 

Tänään nautitaan kuopuksen kanssa viimeisistä lomapäivistä, perjantaina alkaa sitten päikkyily. Taitaa olla kyllä mulle isompi pala kun lapselle, nyt jo itkettää ihan sairaasti.

28.8.2013
marjaana
marjaana

Ei niis potuis vikaa :D Yks suikale tahriintu vereen ni sitä ei käytetty vaikka senki olis varmaan voinu vaan huuhtasta... Ja ihon palakin löydettiin ettei jäänyt ruuan sekaan. Tuuri sinänsä et se mandoliini oli niin terävä ettei kerenny ees veri pulputa ennen ku hetken päästä. Tuli siisti, vaikkakin iso, haava.

Mie olin kylppäris poikia riisumassa iltakylpyyn ku tää huuteli, et tuutko vähän jeesimään. Mie lopen kyllästyneenä menin kattoo et no mikä nyt on. Ni tää puristaa täysillä sormeensa ja pitelee sitä kylmän veden alla. Sanoo vaan et viitikkö käydä hakemassa jotain millä saa tehtyä painesiteen. Sit nous emännän kierrokset et mitä oli tapahtunu. Ja tää auttaa asiaa sillä et sanoo "älä tuu kattoo, tää on vähän pahan näkönen" Mä odotin tuolla lauseella jotain vielä paljon pahempaa eikä se haava sit tehty ees pahaa.

28.8.2013
misukka
misukka

teil on taivaltaja kivat bileet tulossa! harmittaa nyt ku ei ehitty siskon kans kesällä isin vinttiä tyhjentää niinku piti. . siel olis sulle ollu kans Pahvilaatikollinen ellei kaks niitä suosikkeja yms

28.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Voi piglet! teitö ei kyllä nyt onni suosi, jaksamista kovasti! Toivotaan nyt se se lomautus ei kestä kauempaa. riulle kans tsemppiä päivään! Ei niitä huonoja unia jaksakkaa mut ku se on vaan pakko... Meillä poju taas Heräs muutaman kerran yöllä mut on se kiva ku j herää vaan pari kertaa enää Ku Heräs parhaimmillaan syömään yli kymmenen kertaa yössä ennen ku lopetin yö syötöt 7 kk.n iässä. Mä oon kans miettiny miten noi suuroerheet "toimii' ku mulla on tuon yhen kans jo täys työ vaik oon sen kans kotona vielä :D koskas se kilppari olis tarkotus leikata? jaksamista sinne arkeen nyt siihen asti! ! Misukka: sä voisit alkuun miettiä niitä joidenkin arkkitehtien älyvapaita ideoita ja naureskella niille! Jos siitä vähän motivaatiota heruis :D on se Lohjan päivystyksen toiminta tunnetusti just niin surkeaa et en yhtään ihmettele jos ovat Kämmäänneet sen sun miehen sormen (nimim. kokemusta on ja vähän liikaakin. ..) on sitä ninnupille raskas päivä tulossa jos teidän päikyt kärsii, ootan jo mielenkiinnolla ilta lörppää et kui ranttaliks se teitin poika vetää! ;) kiva et tyttö voi jo noin hyvin :) vitsi pelargoni! Sä saat kyllä mun myötätubnot! ite ku olin viimesillään en nukkunu ku pieniä pätkiä ku juoksin vessassa ja poju Myllersi masussa ihan täysillä. Olin ihan loppu ku Synnärille lähdettiin. voimia sulle! ! Me tos ennen tallille lähtöä leikittiin varmaan tunti koiran kans Pihalla ai että se oli kyl mukavaa pitkästä aikaa omistautua sille oikein kunnolla. poju hekotti vaunuissa minkä kerkes :) tänään olis tarkotus Tallilla repästä pihat supersiistiks ens vuotta varten Kun jos niitä asiakkaita sinne tulee. Toisaalta kiva, mut on sit se rauha menny sieltä tontilta :( nauttikaa ihmiset edes hetki auringosta ku voi vielä! Se rentouttaa mielen kiireen keskellä! !! ite Pysähdyin tänään ihan puoleksi minuutiksi seisomaan silmät kiinni naamaaurinkoon päin ni tuli ihana fiilis ♥

28.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Ukko suikaloi perunoita mandoliinilla ja ei sit käyttäny sitä tukihärveliä vaan paljain käsin ku oli helpompaa päästä alkuun sillä tavalla. Sitten se viiltikiin oikeasta keskisormestaan semmosen sentin halkaisijalla olevan lihanpalan luuta myöten nivelten välistä.

Lääkärikään ei saanu vuotoa tyrehdytettyä oikeastaan ollenkaan päivystyksessä. Laittoivat siihen semmosen silikonisen "keinoihon" päälle ja kiristyssiteellä kiinni. Se on nyt joka ilta vaihdettu ja eilen illasta vielä oli pieni kolo josta tihku verta läpi. Jos se ei enää tänään vuotais illasta ni olis aika jees.

Siinä silikonissa on pieniä reikiä, et verta pääsee läpi kuitenkii ja haava hengittää.

28.8.2013
misukka
misukka

Vae seksiviikkoa

Meinasin kirjuuttaa jotta meillä ei ny seksiä harrasteta ku ei saa ukon verenpaineita nostella. Neljättä päivää vuotelee se sormen haava. Jospa se kohta menisi umpeen.Se ny iteki kiroo omaa typeryyttään. Mut jospa se ottais opikseen?

Mistähän mie repisin inspiksen työn tekoon. Kaikenlaista pitäis tehdä mutta ko ei nappaa yhtään. Jos sitä aloittais jostain ihan pienestä. Saisko sillä koneen käyntiin...

28.8.2013
misukka
misukka

Huomenta

Mä mietin että miten muut isojen perheitten äidit/isät ehtii käymään töissä?

Hirveetä organisointia tämä arki et kuka kuskaa ja ketä..ja lapset ei harrasta paljon,vaan on lääkäri ja muuta menoa.Onnex mulla on joustava työ ja teen töitä kun ehdin..että ees mies kykenis olemaan säännöllisesti töissä=)

Jou flunssan poikanen on meilläkin lapsilla,saa nähdä meneekö korviin asti tai jotain.

28.8.2013
huiskutin
huiskutin

uppista etusivulle :)

28.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...