iltalörppää! :D

Iltaa siis jo :) Mie tulin just kottiin, meijän tyttö oli kotona tän päiv'' parantelemassa vointiaan ja miun äiti oli täällä päivällä sen kaverina vähän aikaa. Pyysin että se tekkee ruuan silleen valmiiks että tyttö voi työntää sen vaan uuniin ja se on valmis niin voilá, se oli valmis kun tultiin :D Harmi ku en haista mittään, mutta se ainakii näyttää tosi hyvälle :P Tän päivän hommina on siis syyvä, pestä pyykkiä ja viettää aikaa lasten kaa. Ihanaa kun ei tarvii mittää muuta ennää! Isimies taitaa pysyä tän yön siellä kertausharjotuksissa kun ei oo vielä mittää kuulunu.. jännä nähä :D Mitäs mammoille kuuluupi? :)

27.8.2013
riu
riu

Sralla, hah, ei se mittää rakkautta ole, mie vaan kuorsaan hiljempaa kun ne äijät siellä :D Ja tuo kuuluu siis maakuntajoukkoihin niin siksi sillä on paljon kertausharjoituksia, onneksi pääsääntöisesti vapaaehtoisia ja yleensä lyhyempiä :)

Teekolle hurjana tsemppiä, siulla on nyt kaikennäköstä siinä ristinä, että oot vaan tiukka sissi siekii :)

28.8.2013
riu
riu

Voi vitsi sralla! Mä niin tiedän tuon tunteen kotikaupunkiin kaipuusta! Nyt kun oon ravannu siel helsingis ja viel samas kaupunginosassa, jossa lapsuuteni vietin oon kyllä Kaiholla miettinyt et jos ehkä joskus vielä palaisi. Mut haaveeksi jää kun ukko EI sinne suostu täältä Maaseudun rauhasta poistumaan. Tosin kyllä itekki täällä viihdyn ja oon aina ennen haaveillut tällaseenpaikkaan muuttamisesta

27.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

ai vitsi. .b piti riulle vielä sanoa et hienoo ku se ukko tulee välissä kotiin! nauti siitä! Kaikki ei tulis :D

27.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

maaliskuu on jaksanu tehä kivaa arkea :) ninnup eiks oo ihme et ne Lapset jaksaa! Mä viimeks sairastellessa just pohdin ku junnuna jakso mitä vaan vaik oli vähä kuumettakin. tallilla jakso aina tehä viel myöhäisTeininäki en ollu koskaan saikulla. Nyt ei jaksa ees takapuolta nostaa sängystä jos kuume nousee. .. mummy Hei kyllä joskus kannattaa ton verran itelle antaa hetki jos voi lapsen hoitoon viedä. Kyllä sä sen vielä saat kotiinki jos kerran lomautettuna oot. Ei tosta kannata huonoa omaa tuntoa potea... Voi että. . nukkuis jo et pääsis pyykit ripustaa yms. . pääsis sit ite nukkuu kans tän päivän puolella. .

27.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Ihanan helpottunut olo ku sai vähän avautua. Sain viel pyykit koneeseen ja Imuroitua ihanaa! :) nyt mä yritän nukuttaa tätä villiviikaria... Siis juu yritän. .. Tuntuu taas elämä voittavan! on tää mekkahaukkakerho siitä ihana ku voi vähä purkaa välillä :D mä oon kyl Kade kans tosta Misukan puutarhasta aion ehdottomasti sellasen vielä joku päivä kotiini kyhätä!

27.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Hohhoijaa. Nyt on taas talleiltu ja käyty ukkoa kattoo. ärsyttää noi ruuhkat ku ei pääse pois Helsingistä niiden takia. koti pitäis siivota ja pyykit pestä mut vuorokaudessa on liian vähän tunteja. Olisin jättäny pojan tänään yökylään ku on ainoo mahd päivä mut ei se sit käyny kun tuo kummitäti tekee tän viikon vihdis niin paljon töitä et se menee sinne yöks. No ens viikolla mummolla on loma ohi ettei paljoo siitä apua ole ja ukkokin tulee jossain vaiheessa kotiin. v*****u ei sit taas menee seuraavat 11 kk jotenki ku oon nyt loppu. piru et ottaa aivoon ku oli sovittu et mummo ottaa pojan lomalla hoitoon. mrr

27.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

oi vitsit misukan puutarha kuullostaa kivalta. Jos olis oma piha, niin voisin kokeilla jotain tuollaista, mun parvekekokeilut ei oo onnistunu ku tuonne paistaa suoraan aurinko koko päivän, ni on ihan liian kuuma. Mut olis ihanaa jos olis omat tuoreet yrtit ja salaattiainekset :)

edelleenkö riun flunssa vaivaa :/ no, onneks mies tulee kotiin edeshetkeksi :)

maaliskuun kahvittelua käy kateeks, en uskallajuodaku kupin aamupäivällä ja sen verran ne vissii suositteleeki. Kävin viime ke kirjastoautos, ma uudelleen kirjastos ku oon lomautuksella. Mies totes tänään et meinasiks mitään muuta tehdä lomautusviikolla ku lukea? totesin että en todellakaa, ku sekin vapaapäivänsä viettää katsellen putkeen tv sarjojen kausia. Mä olen lukumaratonini ansainnut, nyt on menos viides kirja viikon sisään. =)

Pikkuisen on morkkisolo ku oon pitäny tytön kuitenki normisti hoidossa, mut ajattelin etku tää ei oo loma, vaan lomautus ja olin niin rikkikatkipoikkiväsyny viime viikolla, ni ehkä mä nyt sit kunnolla heittäydyn laiskimukseksi. Etenki ku tyttö on nyt vasta kolme viikkoo ollu hoidossa, sitä ennen oli 5vkoa lomalla. Et olis syksy olis pidemmällä, ni olisin vieny vaan eskarin ajaksi.

27.8.2013
Mummy83
Mummy83

Iltasta. Meillä muksut syö iltapalaa. Käytiin vähän ulkona pyörimässä päivällisen jäljestä. Mie kävin kastelemassa kasvihuoneen kasveja, keräilemässä avomaankurkkuja, kukkakaalien kukinnot, keräkaalin ja harventelin porkkanoita reilulla kädellä. Parhaat oli peukalon paksusia ja 10 senttisiä. Katotaan paljonko keräkaalista saa hyötykäyttöön ku siihen oli eksyny etanoita. Viikonloppuna oli siisti vielä mut mie ahneena jätin sen kasvamaan lisää.

Pyykkikone tekkee töitään ja isäntä heitti läjän yrttejä pannuhuoneeseen kuivumaan. Meillä on siellä pieni metsä...

27.8.2013
misukka
misukka

Hahaa se isimies soitti tulevansa kottiin yöks! :D Eli mie pääsen tankkaamaan auton ilman lapsia ja se saa laittaa ne nukkumaan jajaja joo kiva kun se tullee :)

Työhän ootte maaliskuu tehny vähän yhtä sun toista tännää, enemmän ku mie jaksasin tavan vapaapäivänä :D

27.8.2013
riu
riu

etusivulle hops :)

27.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...