Kokoajan huono olo

Millä ihmeellä saisin tän jatkuvan huonon olon paremmaksi ? rv 16 menossa ja etova olo on aamusta iltaan. Hajut tekee kaikkein eniten pahan olon. Sokeriset tuotteet tekee ihan sokerihumalan ja suolaset tuotteet erittäin pahan olon. Maitotuotteet on sentään hyviä. Mut alkaa tää ykspuolinen ruoka tökkimään. Oon yrittäny syödä vähän kerrallaan ja max 3 tunnin välein, mut ei auta.

25.8.2013
Liis
Liis

Ai niin  ja närästykeen ainaki mulla oli renniet ihan turhia. lääkäri kirjoitti sitten omebrazolia reseptin, vähän pätäkämpää ja ei tarvitse ottaa kuin yksi päivään.

26.8.2013
ribery
ribery

Mulla kesti pahinta pahoinvointia kolme ja puoli kuukautta. Ensimmäisen pahoinvointi-kuukauden aikana alas ei mennyt muuta kuin pinaattikeittoa ja kiivejä. Jossain vaiheessa tihensin syömiset siten, että söin tunnin välein jotain pientä, esim porkkanoita tai omenoita. Mandariinejakin söin välillä, mutta niitä oli hankalampi oksentaa.. :P Ei auta kuin kokeilla, mikä on itselleen se paras vaihtoehto... Tsemppiä!

26.8.2013
ribery
ribery

Eipä nuo marjat ja hedelmätkään oikein maistu, alkaa vaan närästämään ne. Tuoremehua on pakko saada heti aamusta tai muuten ei päivä lähe käyntiin ja sitänkin vain se lasillinen. Maito, jogurtti, piimä ja jäätelö alkaa jo tökkimään pahasti. Kivennäisvesiä yritän juoda töissä kun muuta ei pysty syömään. Kai tää jossain vaiheessa helpottaa, tai sit mennään taas raskauden loppuun asti huonovointisena. Samalla tavalla kun toinen raskaus meni.

26.8.2013
Liis
Liis

No ei varmaan lohduta yhtään mun vastaus: ei millään :D itse en syönyt oikeestaan mitään ekaan kolmeen kuukauteen ja ainoastaan autto että pääsin tiputukseen sairaalaan kahteen otteeseen...ja sit sen kolmen kuukauden jälkeen kun jäi jäljelle vaan se etova olo, (siis eka kolme kuukautta oli pelkkää oksentamista) niin autto se että joku tuli tekeen mulle sen ruuan. Hyvä laihdutuskuuri toi raskaus :D ja mä sain kyllä pahoinvointilääkkeitäkin mut en niitä viittiny montaakaan ottaa kun ei nekään auttaneet, rannekkeetkin kokeiltu...elämäni kamalinta aikaa ollu 3 ekaa kuukautta molemmista raskauksista!

25.8.2013
Lintu4
Lintu4

Ainiin, täytyypä vielä sitä sanoa, että smootiet on tosi hyviä aamupaloja ja välipaloja. Maitoon/mehuun tehtynä ja sinne marjoja tai hedelmiä. Mehuun tehtynä laitan usein vielä jäitä. Netti on ohjeita pullollaan. Hedelmöt on kans hyviä välipaloja, kunhan ne on kylmässä! Eikä ole ensimmäinen kerta, kun täällä välipalana on ollut kokonainen kylmä kurkku. Nam. Mitään suosikki juttuja ei kannata syödä jos oksentaa, koska mullakin ekasta raskaudesta vahva muisto siitä, kun hapankorppu ja metukka tulee ulos nenästä...Siitä kuitenkin aikaa se 3,5v, joten ei kannata syödä esim.vesimelonia jos se on suurta herkkua ja vähänkin oksettaa.

25.8.2013
carata
carata

Täällä menossa rv 14+4 ja pahoinvointi kans jatkuu. Joskus jopa niin pahaks menee, että oksennan aamusta iltaan. Hajut on pahoja, etenkin välillä jääkaappi ja vessa. Mikään ei kans tunnu auttavan. Koko ajan koitan syödä jotain pientä. Max 2h pidän väliä. Jos syö liikaa, oksettaa. Mulla pahaan oloon auttanut satunnaisesti mäkin ranskalaiset, juustopasta pussista, nuudelit ja lämpöset voileivät. Myös tortillat on aika ykkös ruokaa täällä. Tyttö on 1v, joten hänelle joudun tekemään kunnon ruokia, kuten makaroonilaatikoita ja keittoja, mut niiden syönti ei toistaiseksi itseä houkuta. Grillattu maissintähkä oli ihan ykkönen jossain vaiheessa, sitä teki mieli, mut sen oksentaminen oli vaikeaa ja meinas oikein hiki tulla, kun alko tuntua siltä, et tukehtuu. Voileipäkakku on kans kelpo välipala. Samoin kolmiovoileivät kaupasta. Itsellä ainakin niihin satunnaisesti kova himo. Kai se johtuu siitä, et on kylmää ja täyttävää. Hiilihapollisia juomia kannattaa välttää. Rennie ei auta, eikä pahoinvointilääke (niitä ei sais syödä jossain vaiheessa raskautta). Rannekkeiden tehoon mä en usko. Lohduttavaa on se, että mulla tää loppuu viimeistään 02/14, jos ei aiemmin. Edellisessä raskaudessa pahin vaihe meni ohi rv 16-17 mennessä, joten sitä odotellessa. Voimia sinne! Tiedän niiiin hyvin, mitä on kun voi koko ajan pahoin!

25.8.2013
carata
carata

Kokeile kaikkea kylmää. Jääpaloja imeskelet. Ja vissy voi kans auttaa. Apteekin pahoinvointirannekkeet?

25.8.2013
misukka
misukka

mua auttoi aina joko raikas, tai neutraali. neutraalina meni ne ihan perus maustamattomat viilit. tosi hyviä korjaamaan pahoinvointia! raikkaina kaikki rypäleistä appelsiineihin ja melooneihin. hedelmät ylipäätänsä.

25.8.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...