löllöllööllörppää

Koko päivänä ollu ees alotusta...

25.8.2013
riu
riu

Saatiin esikon kanssa muutamia kanttarelleja. Ja oli ihan hauskaa kaksin metsässä vipeltää.

Just sain lapset nukkuu ja nyt on pakko vetää vähän henkee ja rauhottuu. Olin lapsia laittamassa pesulle ku isäntä huutaa jeesiä keittiöstä. Tohelo oli minuu auttamassa ja silppuamassa pottuja mandoliinilla. Saatte arvata kaksi kertaa että onnistuko se silppuamaan perunan sijasta sormensa... No tottahan toki. Eihän siinä. Mie vetäsin harsolla sille kiristyssiteen ja laastarilla haava umpeen. Ukko lähti ajaa Lohjalle päivystykseen ja mie jäin laittaa lapsia nukkumaan. Siinä jo puoli hysteerisenä sanoin, et mä lähen ajaa sen sinne sairaalalle mut ei. Tämä vaan totes et kyllä hän voi ihan ite ajaa, eihän veri tuu ees laastarista läpi.

Kai mun täytyy kohta ottaa ja silputa ne potut ite loppuun, et saahaan huomiselle ruoka. Ja samalla vartoon, et koska mies kotiutuu...

25.8.2013
misukka
misukka

äitillä ollaan pojun kans. käveltiin sairaalaan kattoo ukkoa tänään ja eipä voitu siellä kauaa olla ku poju vaan kiukkus ku ei päässy konttailee. Sit ratikalla takas äidin luo ja täällä Ollaan. Just sain pojun nukkumaan :) huomenna sairaalan kautta kotiin

25.8.2013
teeko
teeko

Myö lähtään esikon kanssa mettään sieneen. Katotaan löytyykö mitään sellasta minkä miekii kelpuutan. Ja tunnistan :D

25.8.2013
misukka
misukka

Hellurei. Mieki tuosa kaipailin suntisketjua joku aika sitten mutten jaksanu ruveta tyhjästä nykertää kännykällä.

pikaista paranemista riulle. Ninnupin päivä kuulostaa ihan kivalta.

Mun pitäisi ruveta ruokaa laittamaan. Meinasin eka tehdä jauhelihasta, potuista ja kesäkurpitsasta joku laatikko mut totesin ettei ehi tämän päivän ruuaksi. Nyt sulattelen kinkkua että tekasen kohta kinkkumunakkaan. Ruuan jälkeen sit teen sen laatikon huomiseksi.

Eilen käytiin vuosisatamarkkinoilla kirkonkylällä. Oli oman porukan lisäksi kaverin tyttö mukana. Ja voi jestas ku iski keskellä katua fiilis et näin tän kuuluisi olla... Sellanen yhtäkkinen rauha ku oli kolme vipeltävää kakaraa vahdattavana :D Hullua vai mitä?

25.8.2013
misukka
misukka

sunnuntaita! pikaista paranemista riulle. mulla alkaa kanskoulu ens viikon jälkeen, kiinnostus ei kyl oo kovin korkealla, mut ehkä se ens viikolla nousee.. toivossa on hyvä elää :)

ninnupilla onki ollut kivapäivä :)

ipulle tsemppiä siivoukseen, meil oli miehen kaa eilen diili et hän siivoo keittiön ja mä muut huoneet. arvatkaa onko keittiö siivottu.. hmph.

oon tänään katsonu sisustusohjelmia eikä paljoo tekis mieli tehdä muutoksia kotona :D
ja kaverin kans käytiin messuilla mut eipä siellä oikein mitään ollut. onneks oli ilmaisliput :)

25.8.2013
Mummy83
Mummy83

Herranjestas ipu, istuessa saattas kulua vaikka kaloreita :D

Meillä ei näy mitkää maksukanavat niin nyt ollaan sitte jännän äärellä x)

25.8.2013
riu
riu

ai sulle ei istuminen kelpaa :D

25.8.2013
iputin
iputin

Hahaha iputin ei se käy ku mie haluun pötkötellä :D

25.8.2013
riu
riu

Moroo!!

Kuules riu, mulla olis aivan mahtava ehdotus... mun pitäis siivota, mutta joudun istumaan tässä että toisella puolen on hymytyttö, toisella puolella vilivilperi järsii näkkileipää. Tuu sä tähän sohvalle istumaan niin mä pääsen siivoamaan :)

25.8.2013
iputin
iputin

Meillä illan kivat tekemiset on juniorin katsominen ja anopin laittaminen herkkujen syöminen... eiköhän sitä siinä jo ole :D
Teijän päivä kuulostaa tosi kivalle, laatuaikaa yhen lapsen kanssa kerrallaan ei kovin usein ole.

25.8.2013
riu
riu

Mie oon vieläkin ihan tautinen, räkä valluu ja oon aivan raato. Voi minua parkaa x) Ruuan oon saanu uuniin ja lakanat koneeseen ja siinä ne miun tän päivän saavutukset onkii. En taija ees muuhun ryhtyy... On se onni että junior näkkyy tän viikonlopun ilmasiks :D Huomenna alkaa sotaleskeys että jee ja jipii. Saatan loppuviikosta olla vielä enemmän raato jos ei nuha helpota x) Ens viikko on myös viimenen työviikko ennen ku koulu taas alkaa. Melkein motivoi :D
Onhan jollakin paremmat tunnelmat, onhan? :D

25.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...