Sitten kun olen synnyttänyt - ketju

En löytänyt ainakaan nopealla haeskelulla vastaavaa ketjua. Minulla 8 päivään laskettuun ja tänään aloin jo miettiä, mitä kaikkea sitä voikaan syödä ja tehdä, kun on murunen onnellisesti ulkona. Mitä te aiotte tehdä, kun olette synnyttäneet? :) Minä aion - syödä mustekalarenkaita ja katkarapuja sekä fetaa ja mozzarellaa - tehdä suursiivouksen, kun vatsa ei ole enää tiellä - jatkaa tanssiharrastustani  - geokätköillä, mikäli kätköjä sijoittuu kivasti vaunulenkkien reiteille

24.8.2013
ribery
ribery

hehehe varmasti on sairaalakohtaisia eroja :) ei oo mulla ollu mitään noista :) yksi pumppasi sähkömasinalla päivät ja yöt eikä sekään häirinny xD lähinnä mietin sitä raukkaa kuka miun kanssa huoneen jakoi että miten se on sietäny miun kuorsausta ko jos oon oikein väsy ja tukkiunessa nii rappauksetki tippuu katosta xD mie oon kanssa paripäivää ihan min. unilla sunnytyksen jälkeen :) mutta miusta se on vaan ihanaa ko saa ihastella uutta kaveria :) mie harvoin kyllä yöllä mitää lässyttelen mutta voi kai tavatkin muuttua xD

27.8.2013
imppuliina
imppuliina

Ne ruokasuositukset on voimassa myös imetysaikana joten jos ei ole heti pullolle lasta laittamassa ni eipä parane vedellä kiellettyjen listalla olevia synnytyksenkään jälkeen.

27.8.2013
misukka
misukka

:DDDDD siis lasketaanko tähän että ootan taas 3 päivän hotellilomaa :D eli sairaala on ko hotellissa ois :D miusta in ihanaa olla tuhiskon kanssa sitten siinä ja rauhassa tutustua ja imettää ja mässätä ja kattoo töllöö ja olla vaa :D sen että ite käy suihkussa ja vaihtaa vaatteet ja on vauvan kanssa :D

26.8.2013
imppuliina
imppuliina

Vastasin siis, mitä tein kun edellinen odotus päättyi vuosi sitten. Nyt uusi tulossa, joten melko samat jutut lienee silloinkin edessä.

25.8.2013
carata
carata

Nukuin mahallaan! Söin graavilohta, maksamakkaraa, maksalaatikkoa ja brie juustoa omenoiden kanssa! Muutaman siiderin join saunassa jossain vaiheessa (pari viikkoa synnytyksestä) illalla, kun tiesin, että vauva nukkuu pidemmät yö unet :) Mitähän vielä? Loppu raskaudessa en voinut ajaa enää autoa, joten sekin lisättäköön tähän listaan. Olen siis 160cm pitkä, juten penkin täytyy olla edessä ja kun penkki oli edessä, ei masu mahtunut enää ratin ja penkin väliin. Jotta masu olisi mahtunut, olisi penkin pitänyt olla niin takana, etten enää ylttänyt polkimille :)

25.8.2013
carata
carata

Hei unohdin sanoo et maksalaatikkoa käyn ostamassa! :P Se on mun suurta herkkua... Oi namm.. Ja tietty maistella läpi nuo kesän uutuussiiderit, kun on koko kesän vaan saanu vierestä tuijotella kun muut maistelee..

25.8.2013
HannnaK
HannnaK

Mä haluan tehä drinkin :P Ennen raskautta ostin paria erilaista likööriä ja tuolla ne korkkaamattomana oottaa kaapissa vieläki. Ja mies osti limelonkeroo ja se tuoksuu nii älyttömän hyvälle et sitä voisin kans maistaa :)
Kylmäsavustettu lohi!! Varsinki isäpuolen tekemänä.
Mitähän vielä mä keksisin... Nautin ainaki lenkkeilystä ilman supistuksia.
Mut kyl kai mä oon erilaisia juustoja syönyt nyt ootusaikana (fetaa, auraa yms). Kattonu vaa et ne on suomalaisia.

25.8.2013
miima_
miima_

Muistan kun pääsin kotiin synnäriltä, mies oli tehny mulle maksamakkaravoileivän jolla oli kylmäsavustettua poroa päällä :D ai että maistu!! Oli ollu niin ikävä maksaruokia ja kylmäsavustettuja :D  Alkoholit ei niinkään houkuttaneet, mutta juuuuustot!!

Eli mulla tää kaikki keskitty lähinnä syömiseen :D:D

Itellä meni 2kk synnytyksen jälkeen ennenku jaksoin käydä 200m pitemmällä lenkillä...:/ sen jälkeen oon kyllä nauttinut lenkkeilystä :)

25.8.2013
Tii03
Tii03

Mä aion nukkua mahallani, juoda sidukan, rupeen taas käymään salilla ja laihduttaa 20kg vuoden -14 lokakuuhun mennes. Aion myös tehdä suursiivouksen. Mutta ennen kaikkea nauttia tästä kaikesta koska tämä neljäs tulee olemaan se meijän viimenen vavva :)

25.8.2013
Tumila
Tumila

Mä aion syödä sushia!! :) Ja jos onnistuis maidon pumppaaminen varastoon voisin ottaa yhden siiderin/viinilasillisen, ehkä juustojen kera. Enkä malta odottaa että pääsen koskettamaan taas varpaita/venyttelemään ja kans jatkamaan tanssiharrastusta. Salillekkin olis mukava ehtiä sitten jossain vaiheessa.

24.8.2013
HannnaK
HannnaK
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...