Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pienen vauvan kakka homma.

Elikkäs meijän 4 kk poju on alkanu tehä kakat noin kerran kaks päivään. Viikko takaperin niin tuli aina ruokailessa mut nyt ei meinaa tulla. Maissi velliä on syöny jo kaks viikkoo et johtuisko siitä vai... Ei se tunnu valittavan vatsaa mut en muista millon esikoisella väheni kakka. Kuulostan ehkä hölmöltä mut alan olla huolissani. :D

23.8.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

Kyllähän se velli on vähän kiinteämpää tavaraa kun maito, ei tule ihan yhtä nopeasti läpi :) Ite en ainakaan olisi huolissani, tulee sentään päivittäin :)

23.8.2013
Jnia
Jnia

Luultavatsi kiinteät kiinteyttää myös kakkaa. Kuuluu asiaan. Ja useinhan tuo vieläkin kakkaa. Sitten olisin huolissani jos lapsi vaikuttaisi siltä, että kakkaaminen sattuu sitten kun se muutaman päivän odottelun jälkeen vihdoin tulee.

23.8.2013
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

No sit ei varmaan oo mitään muuta ku et äiti vaan panikoi. :) ens viikol on neuvola ja ajattelin et alotan tänään porkkanasoseen maistattamisen. Saas nähä odotanko viel.

23.8.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

meijän poju on vääntäny jostain kuukauden ikäsestä ehkä joka kolmas päivä:) ei oo ruokailut vaikuttanu, oisko vähän hidas ruuansulatus vaan tällä kaverilla :P mut äärimmäisen hyväntuulinen on aina ollut, ei valita vatsaansa :)

23.8.2013
Tii03
Tii03
3 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...