voiko becelillä leipoa?

Pojun kummitäti ois tulossa kahveelle ja oisin  leiponu jonniilaisen piiraan.. mut voita ei oo ku 50g... ohjeeseeen menis 100g.. niin voisko sen loput 50g korvata becelillä? ei satu oleen myöskään muuta margariiniakaan kaapissa... Ylleensä niissä margariiniirasioiden kyljissä lukee, et mihin tarkotukseen niitä voi käyttää, mut tuossa ei sanota. Muistelin vaan, että paistamiseen se ei sovellu.. Onko kukaan käyttänyt leivontaan? :D

22.8.2013
Tii03
Tii03

Joo, kyllä Becelillä voi ilmeisesti leipoo:) ainakin jos laittaa tollasen pienen määrän, piirakka on oikein maistuva! Jee :)

22.8.2013
Tii03
Tii03

no löysin siitä tekstin että käy leivän päälle. sitten siinä luki että käytä ruuanlaittoon becel juoksevaa... onko niissä nyt loppujenlopuksi niin suuri ero? mitä siinä pahimmillaan voi käydä?:D paistinpannussa se vähän kärähtää.. mut mitenköhän uunissa.. ja niin pieni määrä kuitenkin.. Äh..pitäsköhän vaan heittä se sinne sekkaan...

22.8.2013
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...