Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Syyskuisten viimeisten viikkojen löpinöitä :)

Jatketaankos tästä :)

22.8.2013
Nannah90
Nannah90

miekii oon jokapäivä käynny täällä nopsaan kurkkimassa että joko emäntä olis laitellu kuulumisia...nyt menny tovi ettei emännästä oo kuulunnu mitään että vopihan olla että olisi pikkuinen jo syntynny :)

taustajoukot jännäilee täällä ;D

2.10.2013
lenkkari
lenkkari

No joko emännällä alkanu tapahtuun? :) Mä just tässä kattelin masukuvia ja tottahan se on että tuota masua tuli kun tulikin ikävä.. Se oli niin yhtäkkiä poissa :D Ja muutenkin kun miettii koko raskautta ja kaikkea mitä on käynyt läpi.. Ei jotenkin voi uskoa et siinä se oli ja nyt elämä jatkuu ihka oikeena äitinä :)

2.10.2013
HannnaK
HannnaK

höhpöh ei mitään vieläkään.. kaikkia "kikkakolmosia" tehty mutta kun ei niin ei.. Nyt vahvasti tulee olemaan lokakuunlapsi (niinkuin minäkin) :D Noh se ei haittaa, vauva tulee kun valmis tulemaan huomenna olisi rv41 ja miehen loma loppuu.

29.9.2013
emäntä82
emäntä82

mie vähän aamulla aattelinkii kun olit kirjotellu että se lääkäri varmaan pikkasen kovemmin tekee sen tutkimuksen että paikat siitä ärsyyntyy ja saapi lisä potkua aikaseks...miullaki oli tuon meitin kolmosen kohalla samana päivänä lääkärineuvola ja pyöritteli oikeen kunnolla siellä niin et lähti tulppaaki ja sen että sieltä läksin pois niin alko supparit jotka oli tosi kipeitä ja nopsaan siitä vielä entisestään paheni...sit peitonheilutteluun ja saunaan ja siitä sitte synnärille...joten etköhän sie nyt jo pääse lähtemään...toivotaan ainaki :) voimia matkaan mikäli pääset :)

27.9.2013
lenkkari
lenkkari

Lääkäri teki sisätutkimuksen ja yllätys suuri, kohdunsuu auki 1,5-2 sormella :D jotain pienet polttoni tehneet :)) sen tutkimuksen jälkeen kun sanoi ärsyttävän suuta enemmän, niin polttoja tullu koko ajan ja on kipeitä :/ tässä saunan laittelin polttojen välissä tulille jos kerkiisin edes peseytyä ennen mahdollista lähtöä.. Jospa sittenkin syyskuun puolella syntyy :D

27.9.2013
emäntä82
emäntä82

Kyllä rupeen olemaan vahvasti sitä mieltä että meillä jakannutaan vasta lokakuun puolella, ei mitään merkkiä/oloa että syntyisi piakkoin..

Tänään lääkäri aika, kahtoo toivottavasti kohdunsuun tilanteen ja että kaikki ookoo. Nyt siis rv40+4.

Eilen kyselin isosiskoa mukaan jos menee ensi viikolle mahdollinen synnytys, kun sitte miehen pääseminen mukaan vaakalaudalla, sisko kieltäytyi lähtemästä :( kuulema liian pelottavaa.. No kyllä minä yksinkin pärjään, aattelin kun sisko sairaalaan kupeessa asuu jos ois halunnu mukaan.

27.9.2013
emäntä82
emäntä82

voi kurjuus emäntä...toivotaan että tosiaan pian tulis pieni niin pääsis mieskii matkaan mukaan...veikkaan sitä valkkaria mitä mullaki lorotteli tosi paljon loppuvaiheessa ja jollen ois tienny et oli sitä niin hyvinkii oisin voinu luulla että olis ollu lapsvettä kun housut märkänä jollei ois suojaa ollu...itellä se vaan muuttu semmoseks vesimäiseks pikkuhiljaa niin siitäpä tuon sitte ties että sitä oli...

26.9.2013
lenkkari
lenkkari

No toivotaan et se täs viel ehtis käynnistyä pikaseen :/

26.9.2013
HannnaK
HannnaK

pettymys...liuskatestin mukaan se ei ollukkaan lapsvettä.. mitä lie sitte tullu lorona :// joten kasassa vieläkii nytois rv 40+3.. mieheltäkin loppuu kohta loma ja toiveet oli korkealla että syntyisi miehen loman aikana, jotta pääsis mukaan synnytykseen.

26.9.2013
emäntä82
emäntä82

oi,emännälle hurjasti voimia matkaan synnytykseen :)

25.9.2013
lenkkari
lenkkari

Onnenpäivä aamulla kuudelta tuli vihdoinkin lapsvedet :DD kuhan tässä saan ensimmäisen lapsen taksiin soittelen synnärille miten kauan voin olla kotona :))

25.9.2013
emäntä82
emäntä82

josko se siitä vauhittus pian miima tuo siun synnytys....tokihan sitä saattaa useemman kertaa joutuu sitä käynnistys nappia ottamaan ennenku oikeen kunnolla supparit vauhittuu...tuliko siulta kaikki vedet pihalla...mietin vaan kun miulle sillon neuvolassa sanottiin et mikäli vedet menee niin vauva pärjää vuorokauden siellä masussa silleen....? hurjasti siulle voimia ja toivottavasti sitte kun supparit oikeen kunnolla alkaa ja voimistuu kipeiks ni olis niistä kivunlievityksistä apua myöskin :)

23.9.2013
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...