Lapsivesipunktio

Nyt se on sitten takanapäin. Maanantaina ottivat näytteen ja viikon päästä kuullaan tulokset...Toimenpide ei varsinaisesti tehny kipeetä,mut paineen tunnetta ja kirvelyä tuntui.Nyt on pari päivää supistellu ja ollu alavatsa tosi kipee. Toivotaan että jälkioireet helpottaa ja tilanne tasaantuu.Toivon sydämestäni että meidän rakas pikkuinen on terve ja voin alkaa iloita tulevasta vauvasta. Raskausajan diabetes ei tunnu miltään tämän kaiken myllerryksen keskellä.Toivoisin kovasti että voisin nauttia loppuraskauden ilman mitään pelkoja.

21.8.2013
Mindiliini
Mindiliini

Hienoa, että saitte hyviä uutisia.

Nautihan odotuksestasi.

28.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnea teille kun kaikki selvisi hyväksi! !!! :D

27.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Ihania uutisia kuului neuvolasta tänään...Vauva on terve ja kasvaa normaalisti 3 Ei siis tarvitse enää jännittää ja pelätä.Nyt voi tosiaankin alkaa nauttia odotuksesta.Tämä onnentunne on sanoinkuvaamaton :)

27.8.2013
Mindiliini
Mindiliini

Voimia kauheasti tulosten odotukseen, toivotaan että kaikki on hyvin ja saat jatkaa raskauttasi ilman tuon suurempia hämminkiä :)

26.8.2013
Outii
Outii

Sitä minäkin ajattelin, että sulla oli se tunne, että sinne joutuu.

26.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No anteeksi PM, valitsin mennä punktioihin,koska veriseulasta sain korkeamman riskiluvun.Kukaan ei pakottanut,en joutunut vaan halusin ja valitsin näin.Mutta tunne oli joutumisesta tosiaan....

25.8.2013
Myy76
Myy76

Kovasti voimia ja tsemppiä piinaavaan odottamiseen!!

Täällä pk-seudulla valitaan halutaanko seulaan vai ei. Jos verikokeissa ja/tai ultrassa havaitaan poikkeavaa on vuorossa tarkemmat tutkimukset (istukka ja/tai lapsivesi) Tottakai punktiosta saa kieltäytyä, mutta sitä kyllä vahvasti suositellaan jos seulassa "hälytys" tulee.

Jos tuo seula hälyttää niin aikalailla se tuntuu joutumiselta. Varmasti suurin osa äideistä haluaa tietää mitä on odotettavissa kaikesta huolimatta. Ei tarvitse aina olla niin sanatarkka ;)

23.8.2013
Hennu86
Hennu86

Toivotaan, että lapsi on terve.

Sen verran tarkennusta, että lapsivesipunktioon tai istukkabiosiaan ei joudu, vaan nämä tutkimukset ovat vanhempien vapaaehtoisesti valittavissa.

Vaikka luulen, että tässä ketjussa on tarkoitettu, että tuo punktio on nimenomaan valittu. Siinähän ultrataan ensin, ja sen jälkeen voi ilmaista ajatuksensa seuraavasta tutkimuksesta, tehdäänkö sitä vai ei.

(Itsekin lapsivesipunktion läpikäyneenä).

23.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos tuesta :) Punktio siis tehtiin kun olen verikokeiden perusteella riskiryhmässä,että vauvalla olisi Down. Tunteiden vuoristorataa tässä käyty läpi kuukaudenpäivät.Ensiviikolla selviää vastaukset...

23.8.2013
Mindiliini
Mindiliini

Hei!

Jouduin myös lapsivesipunktioon tässä viimeisessä raskaudessani. Tiedän, mitä tunteiden myllerrystä käyt läpi. Mutta koeta olla murehtimatta ennen kuin/jos tulee aihetta. Tiedän, että se on helpommin sanottu kuin tehty!Itse jouduin odottamaan noita vastauksia melkein 4 viikkoa - elämäni tähän asti tuskaisimmat viikot :/ Lopulta kaikki oli kumminkin hyvin ja melkein nelikuinen terve poju nukkuu sängyssään 3

Voimia 3 Kaikella on tarkoituksensa!

21.8.2013
Myy76
Myy76
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...