Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Heinäkuisten 2kk-neuvola

Kun se nyt kert eilen oli. :) Painoa on nyt 4935 g ja pituutta 55,8 cm, hyvin kasvanut siis. Rotarokotteen ensimmäisen osan sai eikä ainakaan vielä ole mitään oireita siitä saanut. Ilmeisesti pieni mahdollisuus vatsatautioireisiin ois. Iltakränää hiukan on. Suosittelivat kasvattamaan pikkuhiljaa maitomäärää tai sakeennuttamaan sitä siihen tarkoitetulla tökötillä. Nyt  siis syödään 100-120 ml per kerta ja saisi syödä enemmänkin ilmeisesti, jos uppoaa. :)

20.8.2013
Nellyssi
Nellyssi

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

28.9.2013
JaFo
JaFo

Meillä oli ristiäiset elokuun ekana viikonloppuna, kun poika syntyi juhannuksena. :) Viikon päästä onkin jo 3kk-neuvola.

18.9.2013
Nellyssi
Nellyssi

Sirpakka neiti teillä jafo :) meidän minimii paino vain vähän vähemmän syntyessään :) meillä oli ristiäiset jo 5vkon iässä.

14.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

14.9.2013
JaFo
JaFo

Meidän ilopillerin 2kk mitat 6175g ja 58,5cm (syntymämitat 4070g ja 51cm). Masullaan tarttis alkaa päivittäin hetkiä pitää,oon vähän laiska ollu sen suhteen. Käsistä nostettaessa nostaa pään hienosti mukana,jäntevä poika ja kaikki hyvin siis :) rota ei oo viä ainakaan masuvaivaa aiheuttanu,tokko se sitä enään tekeekään..

Elämä muuten mallillaan täällä siis,kun vaan sais nää omaa oloo vaivaavat oireet/niiden aiheuttajan selville,ja ne pois kiusaamasta niin oisin niin valmis alkaa nyt vihdoin pudottaan nää ilokilot pois(oon pitkään kärsiny mm.huimauksesta,sumeasta näöstä,palan tunteesta kurkussa yms). Kuitenkin haluun olla normipainonen ennen seuraavaa raskautta ;)

13.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Hellou!

Meidän ihanan hymytytön 2 kk mitat ovat 54,9cm ja 4620g. Voih, niin nopsaan aika menee....Kovasti jo juttua iskee ja hymyilee ja äärettömän kiltti on ollut ainakin tähän asti.

 

Äitoravan mainitsemaan vauvakuumeeseen....no, ikuinen kroonikko olen....ja niiiiin pahalle tuntuu kun meidän perheeseen ei enää vauvoja tule...sniiif. Mutta olen niin onnellinen näistä 5 lapsesta mitkä meille suotiin ja luonto päätti että viimeinen ei saa sitä "leikkikaveria"...mutta kaverita on omasta takaa muutenkin.

8.9.2013
Viisikko
Viisikko

Onhan tässä monenikäistä vauvaa,kun osa syntyi jo kesäkuussa ja osa vasta elokuussa,mut eihän tuo mitään. Heinäkuisia me kaikki silti ollaan :) pitäiskö laittaa sellanen yleinen kuulumisten vaihto ketju,kun nää neuvolat on kuitenkin kaikilla niin eriaikaan...? saa sit jokainen omassa tahdissaan laittaa neukkukuulumiset :)

noi lenssut on niiiin veemäisiä,erityisesti ihan pienellä. Mäkin koko ajan jännitän kun esikko käy kerhossa että koska sieltä pöpö tulee. Se on niin sapettavaa kun porukka tuo lapset kerhoileen vaikka kuinka kipeenä ja sit se tarttuu kaikkiin..

5.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Meilläkin pieni sai ilmeisesti siskoltaan ensimmäisen flunssan. Kovin on tukkoinen ollut poika, lääkärissäkin käytiin. Pojalla on kyllä limaisuutts ollut alusta asti ja olenkin miettinyt mahdollisia allergioita. Refluksin oireita tuntuu myös olevan. Täytyykin nyt tarkkailla ja jutella näistä sitten siellä lääkärineuvolassa.

5.9.2013
saritin
saritin

Ihan samat ajatukset rokotteista, kuin äitioravalla! Ja ainakaan rotarokote ei ole kauheen pitkään ollut, eikä kai pneumokokki? Musta tuntuu hassulta kirjotella heinäkuisiin, kun poju synty vasta 9.8, mut en halua yks kaks vaihtaa ryhmääkään. Meillä ei ole poika vielä hymyillyt, mut tosiaan ikää ei ole vielä kuukauttakaan.

5.9.2013
saritin
saritin

Niin ja noista rokotuksista. Eikös toi rokoteohjelma mikä lie, kuitenkin oo ollu aika kauan jo nykyisellään? Mulla tuli jotenkin vasta tuon keskimmäisen kohdalla se epävarmuus noita kohtaan. Kun esikon aikaan en edes mistään mitään tienny ja sit oli niitä kaikkia kohuja just kun tuota keskimmäistä alettiin rokotteleen. Että jos oikeesti ajattelis niin en niitä haluais edes laitattaa,mutta sit taas ei kuitenkaan uskalla olla ottamatta..

4.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Muistin mää nuo 6vkon mitat hieman väärin,mut enivei ne oli 5855g ja 56,8cm :) Tärkee korjata. Ens viikolla pojalla tulee ikää jo sit se 2kk ja neuvolakin on tasan synttäripäivänä. Ne mitat sitten. Siis mä en kestä,miks tää aika menee näin nopeesti???! Ihan pian tulee jo se aika kun aletaan kiinteitä maisteleen ja sit ei taas ookkaan vauva enään ihan niin maidontuoksunen pikkuvauva. Koitan niin kovasti nyt vauvaa nuuhkutella mutta voi veljet kun ne aina kasvaa ihan silmissä. Mutta juurihan sitä oltiin vasta punnertamassa vauvoja ja nyt ovat jo parikuisia..Eikä tää joku ihme raskaus/synnytys tms. kuumekaan meinaa hellittää. Ärsyttävää kun jatkuvasti ajatukset pyörii sen vauvakuumeen ympärillä!

Mutta noi pienten hymyt on kyllä jotain niiiin parasta ♥ Meidän poikanen hymyili ekan kerran 5 viikon iässä, ja nyt on tosiaan oikee hymypoika ♥ Se niin sulattaa sydämen ♥♥♥

4.9.2013
Äitiorava
Äitiorava

Avaanpa minäkin suuni ;) Meillä oli 2kk neuvola maanantaina, painoa 5050g ja pituutta 55cm. Tyllerö sai parisen viikkoa sitten jonkun reaktion, muuten ei huomannut mitään, mutta iho kauttaaltaan kirjava. Ei ollu vauvarokkoa kun kuume puuttu ja muutenkin vähän erilaista. Kesti pari päivää ja hävis. Sen jälkeen ollut vähän levottomampi, ei nuku pidempää pätkää juuri muualla kuin sylissä jne. En tiiä liittyvätkö nuo nyt yhteen vai eivät. Nyt alotin antaa cuplatonia, jos vaikka helpottais (alkaa itsellä vähän nupissa tuntumaan kun yötkin menee ähistessä). Ei siis huuda mutta sellanen viihdytettävä.. Tylleröllä myös pieni napatyrä, luulen että jäänne siitä kun lähti vähän huonosti paranemaan syntymän jälkeen se napatynkä. 

Muuten on kuitenkin kaikki hyvin, arki rullaa eteenpäin vauhdilla ja tyllerö kiittää hymyllään :)

4.9.2013
virtaus
virtaus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...