No ku iltaa! :D

nii.

20.8.2013
riu
riu

minäki mietin että kuulunko mä ees tänne enää...tai ei kai siinä mitään kriteeriä ole milloin voi kuulua tai ei :D mut siis mietin että onko mulla mitään asiaa... ei kai mulla, siis niin pirun kotiäitiyttä täynnä että perse repee :/ ;)

mummy raskaana, no onnea ♥ milloin on LA? :)

20.8.2013
Boco
Boco

No Iltaa vaan :)

täällä ne vanhat akat vaan jaksaa illasta toiseen, libbeuskolliset ;) ♥

ehkäpä itelläkin taas joskus kerkeis istuun ku alkaa noi yötouhut vähentyä pikkuhilijaa. 

meilleppä tuli kissanpentu tos perjantaina, ai ihanata...mut ääneen en sitä sano, poika toi sen vähän niinku salaa, ja piti kato möykätä että kui sillee...mut oikeesti mä tykkään :D

20.8.2013
Boco
Boco

koiranpentuja... mä en kestä! haluun kans :) yritän täällä poikaa nukuttaa. . vaikeeks on tääki homma menny ku niin monta kertaa lipsuttu nukkumaanmenoajoista ku noi sukulaiset hengaa täällä. . Tänään kyllä meni täysin Pappan piikkiin se, että sain pojun ajoissa rauhoittumaan edes ku oli niin täys Tohina päällä tuolla ku on niin yliväsyny.. siin on joku ku kaikki rauhoittuu Pappan lähellä, elukat, lapset ja kaikki mitä voi keksiä. Mulla olis menny tunti viel tohon Rauhoitteluun. Papalla meni 5 min. .

20.8.2013
teeko
teeko

väsyttää täälläkin. oon niin rikkikatkipoikki työstä, että en oo ikinä odottanu vapaata samalla tavlla. Huominen ja sit olis 7 työpäivää vapaata ja 2 koulupäivää.:) ja silleen parasta, et työkaverit tulee lomilta, ni normalisoituu elämä pikkuisen. :)

misukka, toi on inhottavaa ku saa raahattua itsensä kaupasta ja huomaa unohtaneensa osan ostamatta. mul kävisamoinku aloin tekee nyt pizzaa, pizza-aineet oli muttei leivinpaperia :/ mut kerranki pystysin nakittaa miehelle, ku se ennen vetos siihen et mul on kortti ja voin mennä autolla ;)

tyttö onleikkinypihalla 2h kavereiden kanssa, niin mies noukkii sen mukaansa. yllättävän tahmeesti onlähteny arki käyntiin tytöllä ku normisti herää ite ennen 7 ja nyt saa maanitella ja karjua vuoron perään puoli tuntia et saaylös aamuisin. tänään täytyy kokeilla aikaisemmin nukkumaanmenoa, kun eskaris ei enää päikkyjä nukuta. ei käsittääkseni viimevuonnakaan nukkunu enää, kuhan lepäs, mut jos sekin vaikuttaa noin paljon..

ai keisarinnalle tulee uusperheenjäsen, ihanaa :) mihins riu pääty koirahaaveilun kans vai oliko ohimenevä hetki? :)

20.8.2013
Mummy83
Mummy83

Iltaa!

Esikko tuli iltapäivästä mummolasta ja nyt kiukkuaa tossa ku legot ei pysy toisissaan kiinni ku niitä pitää koko aika irrottaa ja asetella toisin mut ku ei kelpais :D elämä on vaikeaa 2-vuotiaalla :D muuta en oo sit tehnykään ku ollu kotona ja jutellu koirankasvattajan kanssa poitsusta joka tulee meille :)♥ kohta alkaa poikien iltatoimet ja huomenna ois puistoilupäivä. Loppuviikosta meen ostaan pennulle jo tavaroita vähän. :) Ui että, mä oon niin innoissani! Oon kolme vuotta halunnu ja harkinnu tätä rotua minkä edustaja meille tulee ja vihdoin unelmasta tuli totta! Esikko oli ihan innoissaan ku näytin kuvia mitä kasvattaja linkitti mulle :D 

Ai teitä väsyttää? mä sain jonku virtapiikin tuosta koiran tulemisesta enkä varmaa malta nukkua ollenkaan tänä yönä :D

20.8.2013
Keisarinna
Keisarinna
18 weeks pregnant

Hihii mie silmäyksen verran kerkesin jo torkahtaa :D Vieläkii ramasee mutta jos nyt loppuillan jaksas :D 

20.8.2013
riu
riu

myö syötiin lasten kaa ruuan tapasta juttua ja nyt on napa killaan. Illalla on miun äitin tekemää omenapiirakkaa, nam! Sitä uotellessa yritän pysyä hereillä... Helpommi sanottu ku tehtmy :D VÄSYTTÄÄ!

20.8.2013
riu
riu

Iltaa

Mie tässä pohdin, et täytyy lähtee uudestaan kauppaan. Pikaiseen kävin pyörähtämässä kuopuksen ja esikon noudon välissä mut näköjään puolet jäi ostamati.

Just esikko ilmotti et häneltä loppu maito.

Ja kaverin tytölle pitää ostaa synttärilahja. Huomenna tuskin jaksaa lähteä etsimään lasten haun jälkeen.

Jestas että repii suupieliä.. Päikyt ois kivat.

20.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...