mitä teiltä on kaivettu nenästi?

eilen illalla myöhäisleffan aikaan likka 3v pisti päänsä makkarin  ovesta ja honotti jotta "mulla oli vähän nenä kipee, joten pistin sinne timantin. nyt on vähän  paha olo..." ensin mie hihittelin että mitähän se ny oikee höpäjää, kunnes taskulampun avulla näin kauhukseni likan röörissä ihan syvällä siellä pitkittäin jostain hiuspinnistä irrotetun timantin! ei muuta kuin kapeimmat pinsetit esiin, pientä paniikkivapinaa ja sitten kaivamaan. luojan kiitos mie kaikesta paniikista huolimatta  sain pidettyä kädet suht aloilla, ja jo kolmannella yrittämällä saatiin kynnen kokoinen dimangi ulos. mie niin pelkäsin jo tekeväni vahingossa jonkun lobotomian argeologikaivuillani! mitä kaikkea teiltä on kaivettu nenästä? tinasotilaita? väriliituja?

18.8.2013
Blanco
Blanco

Meijän 3v poika tuli pari viikkoo sit illalla sängystä ja kurkkas oven raosta ja sanoi: Mamma mulla on nenässä RUUVI!! Anteex MITÄ?! Siinä sit hetki tutkin nenää ja sanoin ettei vaan niistä sisään päin ja näin että jotain sielä kiilsi, sain pinseteillä kiinni ja kas kas siellähän oli kuin olikin pieni ruuvi. Ilmeisesti jostain pikkuautosta tms.
Viikko tapahtumasta meijän 2v neiti kävi pöntöllä kakkosella kun kilahti, huuhtelin pöntön ja pohjalla oli 1€ kolikko. Tuskin oli kuitenkaan nenän kautta tunkenu :D

19.8.2013
Tumila
Tumila

Meillä ei onneksi lapsilta VIELÄ mitään mutta itse työnsi kakruna kiven, voi mikä tunne :) ex mieheni oli kakruna tunkenu pennin kolikon :D oli joutunu ihan sairaalassa käymään että saatiin pois.

19.8.2013
Maininki
Maininki

Kuten nealla. Ei mitään.

Itsellä ei ollut taipumuksia moiseen, eikä näy olevan lapsillakaan. Onneksi.

Esikko ei ole edes sormiaan tunkenut ahtaisiin koloihin, kuopuksella on tätä taipumusta hieman mutta toistaiseksi ei ole jäänyt mihinkään kiinni.

19.8.2013
misukka
misukka

Meillä on kaivettu nenästä suklaariisimuro ja pumpulia=D

19.8.2013
huiskutin
huiskutin

Mun sisko on tukkinu popkornin jyviä monta monta kertaa nenäänsä. Omalta tytöltä on ollu paperitollo (hiljattain oli syvällä korvassa, onneksi oli äitillä pitkä pikkurillin kynsi...hieman iski tuskan hiki ku ei ollu mikään helppo ja kello kymmenen illalla), kiviä, leipää ja muroja...huoh..mistä tuota keksiikin? miksi voi miksi?=)

18.8.2013
myrmeli
myrmeli

Hahha. Xylitolia :D okei, onneks meillä toistaiseksu vain se dimangi.

18.8.2013
Blanco
Blanco

rusina

18.8.2013
Lintu4
Lintu4

Meillä oli hamahelmi nuoremmalla nenässä, näkyvillä kyllä, mutta kotikonstein ei saatu pois. Muksu oli jotain päälle 4 kai silloin.

Jorvin lastenpolin päivystysreissu siitä tuli, onneksi jo alkutarkastuksessa hoitaja sai hamahelmen pois. Se oli alkuiltaa, että monesti nää ei terveyskeskuksen päivyastysaikana tapahdukkaan, vaan illan aikana.

18.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

up!

18.8.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...