Supistuksia, siis ihan niitä oikeita.

Heipsan ! Mulla kävi tossa muutama pvä silleen, että mua alko yks kaks supistelee ilman että siis tein mitään ihmeellistä paitsi istuin paikoillani :D Noh, hetken kuulostelin niitä ja aattelin että nää on niitä harjotus suppareita, jotka olivat vaan vähän kipeempiä kuin ne mihin oon tottunut :) Noh, vaikka asentoa vaihdoin ja aloin vähän liikkumaankin niin ne supparit menivät vain entistä kipeämmäksi joten aloinpa niitä kellottamaan, ja eiköhän niitä tullut sit 7-8min välein ja olo oli lievästi sanottuna vaikea. Naikkarille soitin (kun kättärille kuuluu vasta rvklt 32 tämmöset asiat) ja kerroin tästä, joten käskivät tulla käymään tarkistuttaa tilanne ensisynnyttyjä kun kuitenkin olen. Automatkalla niitä tuli vielä muutama ja eikö ne sit loppunut kuin seinään kun päästiin naikkarille (tuli vähän hölmö olo). Noh tohtori otti vastaan ja tutki, sanoi että kohdunkaula on ehkä epäkypsän tuntunen? mutta kanavaa on viel vajaa 3cm. Mutta jos olisi ollut 2,5cm tai 2cm niin osatolle oisin joutunut. Nooh, olihan siinä 2pvän breikki ja taas alkanut pikkusen supistelee mut ei nyt niin rajuna kuin sillon keskiviikkona. Ja tosiaan tohtori sanoi että jos tulee taas uudestaan liikaa niin samantien takasin sinne. Aattelin vaan tän oman kertomukseni kautta kysyä teiltä mammat että onko teillä ollut vastaavia kokemuksia ja miten on päättynyt, onko synnytys käynnistynyt vai onko mennyt loppuun asti vai ootteko joutunut täysin vuoteenomaks sinne laskettuun aikaan asti? :)

18.8.2013
Outii
Outii

Kiva :P Noooh, toisaalta emmä valita must on ihan kiva olla kotona kun saa levätä ja ei tarvii enään mihinkään kiirehtiä :) Tänään ei oo onneks kauheesti tullut supistuksia, eli lähtökään ei tod.näk oo ihan vielä :)

19.8.2013
Outii
Outii

Ai, no onpa kurjaa ku se kela-täti ei sanonut tosta mitään, ku kysyin viel et kannattaako mun hakee ensin saikkua vai jäädä jo nyt tavallaan varhaismamma lomalle :/ Nii se viel soitti siit asiast jollekkin joka tietää vissiin paremmin näist ja se siel käski täyttää semmosen oikasu lappusen. Hmh, onkohan mua nyt kusetettu :D

19.8.2013
Outii
Outii

Mulla oli vaan silleen ku olin hirmu vähän aikaan tuoll mun uudes duunis eli vajaa 2kk niin ne ei maksa mitään sielt duunist :P Eli mulla alko siis 50pvää ennen ku on laskettu, ku oikeesti oisin jäänyt 30pvää ennen laskettua aikaa :) Eli ei mulla ois ollut ku 2-3vk ennen ku ois alkanut äitiysloma :)

19.8.2013
Outii
Outii

No älä vielä äippikselle jää. Ota meiluummin saikkua se pari viikkoa ni ei lyhene mammaloma sieltä loppupäästä.

19.8.2013
misukka
misukka

Nooh, tuomioni oli se että pitääpi mielellään jäädä jo äitiyslomalle joka ei nyt toistaseksi mua haittaa juuri ollenkaan, vaan päinvastoin :) Supistuksia pitääpi tarkkailla, et jos vähänkin liian kovasti yltyy niin soitto kättärille ja näytille :) Hän olis siellä jo hyvin alhaalla, syke oli siinä 150-155 välillä, eli todella hyvät :) Naikkarilla se sillon saatto pompsahtaa sinne 180 :D

19.8.2013
Outii
Outii

Ihan totta puhutte, kun koskaan ei tiiä millon se lähtö tulee kun joillakin se on voinut tulla yks kaks:) Viime yönä heräsin jo vähän ennen neljää ja sen jälkeen on taas supistellut, välillä kipeempinä ja välillä vähemmän. Ihmeellist semmost jomotustakin on koko aika ihan ku menkat ois alkamassa :P Noh klo 8 pääsen neuvola tädille ni saa nähä minkä tuomion antaapi.

19.8.2013
Outii
Outii

Oijoi, mulla on tota iskias vaivaa ollut ja reiden puutumist mut lantio on ollut suht ok. Joo niin mä oon kuullut et kuullemma se toinen piikki on astmalääkettä, joka tekee ihan sika huonon olon, tai ainakin kaverilla teki mut eipä ainakaan supistellut enään ennen sit kun oli jo turvallisilla vesillä :) Mull on jotenkin semmonen olo etten kehtaa sinne soitella just tämmösten väärien hälytysten takia, ku tuntee ittensä hölmöks ja varsinkin kun on ensisynnyttäjä niin ei oikein tiiä mistä kaikesta tavallaan pitää soittaa ja kysellä. Mut noi supistukset oli kyllä semmoset niist oli sit ihan pakko soittaa ku ei tosiaan tiennyt että helvetti nytkö se synnytys alkaapi :D

18.8.2013
Outii
Outii

Ohooh, sullahan on aika mielenkiintonen raskaus ollut :) Joo on aika rennosti nyt tässä ottanutkin eli ei enään pirttihirmuilua kauheesti oo viittinyt tehä ettei vaan lähtis liian aikasin käynnistymään :) Raivotarjonnassa tää on ollut jo monta viikkoo, mut ei ainakaan kiinnittymisestä oo puhuttu viel mitään. Noh huomenna on onneks neuvola niin sielläkin voi ehkä varmaan sit varmistella että ettei olis liikaa lyhentynyt taas tuo kohdunkaula. Malttamaton fiilis mulla on tietenkin kun haluisin jo kovasti äästä synnyttymään mut en kuitenkaan ihan liian aikasin, pitäähän sillä pikkusella olla kuitenkin kaikki hyvin :)

18.8.2013
Outii
Outii
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...