sunnuntai Huomenta!

Huomenta mammat! Mites sunnuntaiaamu on lähteny Sujumaa? Me herättiin kasin aikaan. syötiin puurot, käytettiin koiruus ulkona ja kävellään anoppilaan kattoo serkkua. Meille tulee kummisetä käymään ip ni täytyy nyt aamusta olla liikkeellä. ukko meni viel Pappan kans aamu saunaan ja tulee autolla taas perästä

18.8.2013
teeko
teeko

teeko, kyllä tuo isännys tuossa iltapuolella jo alko olemaan elossa. Totesi, että kyllä se tais ruokamyrkytys tosiaan olla. Nyt kuulemma kaikki jo hyvin. :)

Mä tossa tekaisin kuulkaas ison purnukan maustekurkkuja tekeytymään. Näkkeepähän mitä tämä ensikertalainen noista sai aikaiseksi.

Noinkohan mä jaksaisin yhden työhakemuksen tässä tehdä. Hiukset piti mennä pesemään mut ehkä mä jätän sen tällä kertaa suosiolla huomiseen. Menee niin mahottoman myöhäseksi muuten.

18.8.2013
misukka
misukka

Mites Misukka teidän isännän kävi? kummi Viihtykin koko päivän meillä. Oli kyllä mahtavaa vaikka musta aluks tuntu Etten saa suutani auki sen vaimon kanssa. . On niiden puolesta pajs mieli ku ovat vuosia lasta yrittäneet ja ei oo onnistunu. Viime keväänä sit odottivat mut meni kesken :( toivottavasti vielä onnistuu! Mut kyllähän ne jututki sit lähti luistaa :)

18.8.2013
teeko
teeko

Huomenia

Meillä isännys kärsii vissiin ruokamyrkytyksestä. Tämän aamun siis istunut valtaosin pöntöllä ja välillä huudellut sieltä käsin särkylääkettä tai paljua johon oksentaa jne. Oli tainnu ehtiä mennä possun lihat pilalle.. :/

Mie tein makaronilaatikon. Kävin kasvmaalta hakemassa sipulia ni tarttu sit matkaan myös pari kesäkurpitsaa ja avomaankurkkuja. Toisen kesäkurpitsan silppusin makaronilaatikon joukkoon ja noista avomaankurkuista pitäis kai tehdä säilökettä tämän päivän aikana. Kahtellaan mitä tulee.

Mie en saa kertakaikkiaan mitenkään lisättyä soittoääntä tuohon uuteen luuriin. Hiukka ketuttaa :/ Se ei jostain syystä tunnista sitä tiedostoa...

18.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...