Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ekat liikkeet :)

Tänään tunsin ensimmäiset varmat liikkeet :) Aikaisemmin on ollut vain pieniä hipaisuja. Täällä vointi edelleen huono ja lepoa vaan. Maanantaina lääkärin pitäis soittaa mitä tehdään kilpirauhaslääkityksen kanssa kun arvot on vähän heittäny huonompaan suuntaan. ( Lääkärin mielestä olen ongelmatapaus) :/. Tehostettua seurantaa tehostettiin lisää. Nyt siis rv 15 menossa.

17.8.2013
Liis
Liis

tänään tuntu ensimmäinen kunnon liike. tuntu pieneltä potkulta :) mulla on ollut maha pinkeenä parina päivänä useaan otteeseen. ei onneksi satu tuolloin. tuntuu vaan välillä et maha repee ku kunnon pallomaha. sit se menee ohi. usein just liikenteessä ollessaan tuo kiinteys ilmestyy ja maha on hyvin kova.

4.9.2013
kittieh
kittieh

Ihme, että hössöttävät tuollain sielä neuvolassa? Itelle ainakin tulis pikkasen paineita saada liikkeet tuntumaan jos tollasia puhuttais :/ Tosi oon aika herkkis stressaamaan :)

Ne liikkeet oli esikosta sellasia ihan pieniä "kuplia" pitkään ja siitä ne alko voimistua niin tiesin niiden olevan liikkeitä. rv20+ ne liikkeet alko sitten tuntua isommin niin on helpompi tunnistaa, joten en ihmettele yhtään että esikosta tunnistaa vasta niin myöhään liikkeet :)

Mut pääasia, ettet ite oo huolissas :)

23.8.2013
Hennu86
Hennu86
3-year-old toddler

Mulla on nyt 15+5, en oo itekään huomannut vielä mitään liikkeitä. Tosin en oo ees huolissani. 24.9 on RU ja 16.9 on sitten seuraava neuvola, sanoivat neuvolasta että laitetaan tuo aika ennen ultraa, että jos vaikka syystä tai toisesta ei ois siihen mennessä vielä liikkeitä tuntenut, niin tutkaillaan asiaa.

21.8.2013
Khadeija
Khadeija
3 years, 2-month-old toddler

Mulla ensimmäisen kanssa ekat liikkeet oli joskus 18 viikon paikkeilla. Sellaiset kunnolliset siis, jotka oli tunnistettavissa. Nyt toisen kanssa liikkeitä ei ole vielä ollut ja viikot 13+6. Istukka takana, joten toivon, et pikku hiljaa alkais tuntumaan :)

20.8.2013
carata
carata

Khadeija mones viikko sulla menossa? Sulla ollut kyllä neukkutäti väärässä.. Esikoista odottavalla saattaa mennä, rv 20+ ennen kun tuntee liikkeitä. Saattaa myöskin olla istukka edessä, joka vaimentaa liikkeitä. Kaikesta huolimatta niitä voi tuntea aikasin ja siitä lähtien kun sikiö alkaa liikkumaan :)

Ei kannata tietenkään olla huolissaan jos ei niitä tunne, mutta ei se mahdotontakaan ole :)

Esikosta tunsin rv15+ ja tosiaan tästä jo rv13+. Sillontällön tuntuu ja jään aina nukkumaan mennessä "kuuntelemaan" liikkeitä kyljelleen kun sillon tuntuu parhaiten :)

Älä kuuntele sitä neukkutätiä vaan itseäsi ja omaa kroppaasi. Eihän se täti sielä neukkulassa osaa sun puolesta sanoa mitä tunnet ja mitä et ;)

20.8.2013
Hennu86
Hennu86
3-year-old toddler

Ite en oo tuntenu vielä mitään ja neuvolassa sanottiin, ettei niitä vielä tässä vaiheessa voi edes tuntea. Parin viikon päästä ehkä..

 

15+4

20.8.2013
Khadeija
Khadeija
3 years, 2-month-old toddler

Onnea! Se on ihan mahtava fiilis kun niitä alkaa tuntemaan :)

Täällä on kanssa tunnettu reilu parisen viikkoa.. Mut ne ensimmäiset on parhaat :) rv20 -30 liikkeet oli parhaimmillaan esikosta :)

Tsemppiä kilppriongelman kanssa ja toivotaan, että saat lääkityksen kohilleen!

20.8.2013
Hennu86
Hennu86
3-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...