Apuva häihin!!!

Tänään heräsin todellisuuteen ja tajusin et huomenna ois hyvän ystävän häät... Ja ongelmana on ettei mulla/miehellä kummallakaan oo oikee kunnon juhlavaatteita. Itellä kyllä on komero täynnä jos jonki näköstä ryysyä ja riepua, mutta, nyt on tuo massu tuossa eessä, ettei sopivia löydy. Tilannetta sitten hankaloittaa se, ettei kummallakaan oo yhtään ylimäärästä rahaa, et voitas lähtee shoppaileen. Joten auttakaapa ja kertokaa minkä laisissa vaatteissa viittii mennä häihin? Jos tuolta komerosta sais taijottua jotakin kelvollista. Pitääkö sinne loppujen lopuksi kuinka juhlallisesti pukeutua?

16.8.2013
miima_
miima_

Ja mitä tohon pukuun tulee, nii ei se kaikille sovi. Miehelle kyllä sopis, mutta ku se ei oo sen juttu, nii en mä rupea siltä vaatimaan sellasta pukeutumista, missä hän tuntee olonsa epämukavaksi.

17.8.2013
miima_
miima_

Selvisihän tämäkin vaatepulma sitte lopulta viime yönä, ettei enää tarvi stressata. Kuume päätti nousta, nii tää mamma jää peittojen alle. Ei sitten parempaa aikaa päättäny tuo flunssa keksiä.... Kyllähän ottaa päähän, mä noita häitä oon oottanu jo vaikka kuinka kauan ja nyt sitte kävi näin...

17.8.2013
miima_
miima_

Mun mielestä perussiistit arkivaatteet riittää ellei ole pukukoodia :) Aina voi soittaa hääparille ja kysyä!

16.8.2013
Miyu913
Miyu913
1 year, 9-month-old toddler

Oisko sulla joku hame, jossa olis matala tai venyvä vyötärö? Monet äitiyspaidoistakin on ihan siistejä. just jollain korulla vähän koristaisi vaan.

Kurja tuommoinen, että rahat ei tule silloin kun pitäisi :/

16.8.2013
misukka
misukka

Meillä vaa vähä kusi tää koko homma, ku mulle ois pitäny rahojen tulla nyt et oltais päästy shoppaileen, mut puolen toista kuukauden tulot on saamatta nii on vähä huonompi homma. Ja joo, ukkoni on vähä toivoton tapaus noitten vaatteitten suhteen :/ Sillä on se oma tyylisä, johon ei sitten puku kuulu ollenkaan...
Tänään sitte iski lopullinen paniikki et mistä sitä kattelee jotakin päälle pantavaa. Mulla ois kyl mekkoja, mut mut... Tää rantapallo ei oikein niihin mahdu ja kaikki hätävara vaatteet on mun porukoilla, jonne on melkein 400 km matkaa. Pari jätesäkillistä on kyllä kämpilläki et toivon vaa et sieltä löytyis jotakin nättiä ja kivaa JA sellasta jotka päälle mahtuu.
Anoppilassa vois toki käydä pyörähtään et jos sieltä löytyis miehelle jotakin joko veljeltään tai isältään lainaan....
Huoh... On se tämäki ku kaikki menee viimetippaan...

16.8.2013
miima_
miima_

Minun mielestä häät on sellanen juttu, et vaikka olisikin rennot häät niin miehelle kuuluu puku ja siistit kengät. Naiselle siistit vaatteet. Housupuku tai hame/mekko. 

Vierastan ajatusta farkuista häissä. Puku on kuitenkin sellainen asuste, että sitä tarvitaan niin monessa tapahtumassa että sen hankkimalla selviää lähestulkoon loppuelämänsä jos ei ala lihomaan ettei enää mahdu ostamaansa. Meilläkin isännältä löytyy kaapista rippipukunsa. Välillä kyseisestä pukineesta mahtuu takki, välillä housut. Eli toinen ja kolmaskin puku taitaa löytyä.

Sulle riittää kyllä joku siisti hame ja siisti paita. Jos jotain koruja löydät (esim. joku rintakoru) ni nekin auttaa tekemään arkisemmistakin vaatteista juhlavammat. Siistit kengät vaan jalkaan ja menoksi.

Mä en oikein osaa keksiä mitään millä miehesi tilanteen pelastaa jos ei ole varaa lähteä pukua hankkimaan eikä lähisukulaisilta saa lainaan.

16.8.2013
misukka
misukka

Ihan on rennot häät tiedossa, ettei mennä niin kirjan oppien mukaan :)
Sehä siinä just tuon miehen kohalla tökkiiki ku se ei omista pukua, eikä sille pukua saa päälle millään. Omat häät on sellaset mihin on puvun lupautunu päälle laittamaan, mut seki vaa vihkimisen ajaksi.
Pitää käydä vielä omat vaatevarastot läpi jos sieltä sattuis tuurilla jotain suht nättiä ja siistiä löytymään.

16.8.2013
miima_
miima_

No, ei miehellekään farkkuja häihin. Puku päälle.

Itsellesi kanssa siistiä päälle, leginssit ei ole mikään häiden asu.

16.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitti Tii :)
Onko muute liian synkkää jos mies laittaa mustan kaulupaidan?

16.8.2013
miima_
miima_

ja minusta miehellekin riittää hyvin vaikka farkut ja kauluspaita!

16.8.2013
Tii03
Tii03

Minun mielestä siisti vaatetus riittää:) toki riippuu jos on jotain pukukoodia laitettu kutsuun tai on muuten tarkkoja ihmisiä... siistillä vaatetuksella kunnioittaa tilaisuutta:) jos löytyy jotain tunikaa ja sukkahousua, niin minusta se riittää ihan hyvin kun laittaa korua ja siistiä kenkää:) Farkuissa en lähtisi, mutta siistit housut kelpais kyllä kanssa, varsinkin tämmösenä syyskelinä...

16.8.2013
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...