Kamalimmat/hauskimma​t/ihanimmat isku yritykset? :D

Meinasin ratketa naurusta eilen tyttö kavereiden kanssa kun ruvettiin listaa niitä hyviä ja pahoja tapoja iskeä =D Kertokaa omianne .. Mulle tapahtui kerran baarissa näin: Olin tanssimassa discossa ystävieni kanssa kun mun viereeni hivuttautui mies joka sanoi mulle: näytät erittäin äidilliseltä lähetkö tupakalle :D kyllä mua kikatutti niin,että tämä mies poistui paikalta vähän nolona,eli ei käyty tupakalla sillä kertaa :)

15.8.2013
Shamyra
Shamyra

Mä olin yks kerta baaris ikää oli 19wee. Mun vieres istu yks puolituttu parivuot vanhempi tyyppi. Istuin penkillä ja olin nostanu jalat pöydänreunalle. Mulla oli jalassa mustat talvilenkkarit mis oli kirkaan oranssit nauhat. Sit se tyyppi siin vieres sano ku oli vähä aikaa kattonu ja seurannu mua '' mä niin tykkään sun kengänauhoista.'' :D sit se kysy tanssinko. Hauskaa oli.

30.12.2015
TaruA
TaruA

eräs vanha miespuolinen ystäväni yritti kerran vokotella baarissa naapuripöydän kimuleita. se kyttäsi niitä koko  illan ja keräsi rohkeutta. sitten kun naiset alkoi näyttää lähdön merkkejä, niin äijälle tuli paniikki ja se huusi "TUU MUN  LUO! MULLON  PÄHKINÖITÄ!"

xDD

kerran pääsin myös todistamaan vanhan duunikaverini epäonnistunutta iskuyritystä tupakkakopissa. se jutteli jonkun hehkän blondin kanssa, jolle se erehdyksissään meni sanomaan; "sää näytät ihan johanna tukiaiselta, paitsi että sulla on erilainen  tukka"

tuli vähän släpsyä poskelle:D

16.8.2013
Blanco
Blanco

Yks mulle kerran baarissa sano siinä tanssilattialla yht äkkiä: "Sulla on huomenna varmaan jalat aika kipiänä". Mä vaa tokasin sille takas: "Kuinka niin?" "Noku sä juokset kuiteski koko yön mun unissa". Olihan se vähä imelää ja iskurepliikit -kirjasta luettu, mut teki vaikutuksen sillo :)
Ja sitte oon tällasenkin kuullu: "Sä oot kyllä sen verra hyvännäkönen, et voisit olla mun lasten yksinhuoltaja äiti"... Yksi kaameimmista isku yrityksistä...

15.8.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...