Keskiviikkoiltaa :)

Josko jotakii lörpäntynkää? :D

14.8.2013
riu
riu

luin tossa koko aamu ketjun kans. .. pikkasen repesin taivaltajan ajatuksen juoksulle vaik itekki sain lukea ton srallan aloituksen pariin kertaan :) mä oon tuolla sateessa rämpiny koko päivän hepoja sisään hakemassa laitumiltac ja sitä koiran paikkaa tekemässä. . Kyllä muistuu raksa-ajat mieleen ku tuos Kelis leikkelee vanhaa verkkoa maasta irti. .

14.8.2013
teeko
teeko

Jii kävin prismassa ja tulit siinä leluhyllyn kohalla mieleen ;) Hei muuten eikös se oma uusi koti ala pikkuhiljaa valmistua???

Hahhaha joo no ei tosissaan riitä kirkkaita hetkiä kottiin asti :D

14.8.2013
riu
riu

meillä keskimmäinen geeniperimä innostu imuroimisesta niin että jos jättää letkun tuuohon näkyville niin se kyllä hankaa lattioita ihan onnellisena :D Harmi että se taitaa olla ohimeneväää... ainakii jos on yhtää äitiinsä tullu :D

Mitä kertoo ihmisestä kun se ei muista maustaa ruokaa ollenkaan??? :D

14.8.2013
riu
riu

Ou nou satumamma, mitä sie nyt noin ahkerana oot ;D

14.8.2013
riu
riu

Voi tosissaan jäähäkkii tyngäksi... mutta yritettään ees :D

Töissä olin tännään, olipas piiiiitkä ja hiljanen päivä. Surkee keli niin ei ollu ihmisiäkään liikkeellä. No onneks oon oma-aloitteinen tyyppi niin keksin ihan ite tekemistä :D Nyt tässä on ruoka tulilla ja sauna lämpiää, tavoitteena että kerkeis pikkasen aikaa olemaan noitten lastenkii kaa... Huono omatunto iski yhtäaikaa koulujen alun kanssa X)

Mikäs boogie mammoilla? :D

14.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...