Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Eka ultra takana :)

oli tänään 11+1 ultra ja laskettu aika vaihtuski parilla viikolla, kun lääkäri meinas että'on vasta 9+4. miehelleki totesin eton se ihmeellistöä että ne osaa päivän tarkkuudella sanoa?! ymmärrän et 8 ja 9 viikkoisissaon eroja mut mistä havaitsee et se on just 9+4 eikä esim 9+5? :) uusi la siis 15.3. sydän sykki ja raajat näkyi, kaikki hyvin. ja vain yksi sikiö, mies on puhunu koko ajan et eik kaksoset olis ihanat, oon ihan tyytyväinen yhteen :) nii, tapansa mukaan mies, joka tuli suoraan töistä, oli myöhässä ja missas touhun, mutta tyttö oli mukana ja näki vauvan ja kuuli sydänäänet vaik sanoikin jälkeenpäin ettei hän oikein ymmärtäny sitä kuvaa :) no, mies pääsee uudelleen mukaan kahden viikon päästä kun on oikeesti se 11-12 vkoa.

14.8.2013
Mummy83
Mummy83

Mittojen perusteellahan ne viikot päättää. Tai siis kone antaa tulokset ja laskee niistä keskiarvon. Meillä ensimmäinen ultra on huomenna, viikot 13+3

15.8.2013
carata
carata

Jee, ekoja ultrakuulumisia =) Vaikka sitten mentiinkin ajassa taaksepäin ja parin vkon päästä uusi yritys, jospa mieskin kerkeisi sinne mukaan ;)

Joo ne tarkat päivät kuulemma tulee kun alussa alkioiden/sikiön kehitys on kaikilla samaa, siis pelkkää biologiaa, ja vasta myöhemmin kasvuun alkaa vaikuttaa perintötekijät ja "kasvuympäristö"..siksi aikaiset ultrat ovat kaikista luotettavimpia. Näin mulle selitti äippäpolin lekuri kerran ja ihan järkeenkäypäähän tuo on :)

Meillä nt-ultra kahden vkon päästä 29.8 (rv 12+2), huomenna labrat :)

14.8.2013
satua79
satua79
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...