Velli asiaa.

Tuli täs mielee että minkä ikäsenä voi antaa lapselle velliä? Oon myöski kuullu sellasen jutun et jos lapsi syö yli litran päivässä maitoo nii maksa ei kestä sitä nii sillo on hyvä antaa velliä maidon sekaa? En tiedä onko totta, mut ajattelin kysästä neukusta pe ku on aika et mitä mun pitää tehä ku mun poitsu vetäsee sen melkeempi litran päivässä maitoo :(

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi
3 years, 2-month-old toddler

Nii munuaiset ne oli!!! :D mä mokasin! :( pitäis varmaa mennä koulun penkille takas :D

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Kuulostaa vaa niin paljolta, ja monelle tutulle on just sanottu et maksa ei kestä jos yli litran juo päivässä. En tiiä sit ku eri neuvoloissa annetaa eri ohjeita :)

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

2h tunnin välein, nii luulis mut en tiiä. Nyt tänää kokeilin 4kk tarkotettua tuttia sitä kovasti yrittää imee ja pysyy hetken suussa mut tippuu koko ajan. Mut pitää kaupasta käydä kattoo onks muita tutteja jota toi sattuis vaikka imemään :)

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Siis joo korviketta, noin 200ml vähä alle, tuttii ei suostu imee ku ei saa kunnon otetta vissii :/

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Esikolla käytin velliä hetken kunnes alotettii soseet :) mut esikolla se autto nukkumaa hyvin ja eikä koko ajan kinunu ruokaa :) mut tää on vast nii pieni, tuttiakaa ei suostu imee.

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Niin kans oon ymmärtäny että 4kk vast, mut mun poitsu on vast 6viikkoo vanha ja tuntuu et sil on koko ajan nälkä, aina ku herää ja ennen ku menee nukkuu nii haluu maitoo. En kumminkaa alota noin pienenä, jos alotan nii sit ku on se 4kk :) ellei neuvolassa anneta jtn muuta hyvää neuvoa :)

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

4kk taitaa olla ohjeistus ja neuvolan luvalla aiemmin.

Aika usein tääällä käynyt vaan ilmi, että ne vellit on aika pitkälti samaa kauraa eri purkissa kuin korvike. Vähän makua vaan laitettu.

Mä ite tein meidän kuopuksen kanssa niin että otin ruokalusikallisen maissisosetta jonka sotkin 400ml maitoa. Piti vähän paremmin nälkää kuin pelkkä maito eikä vatsaakaan juuri kiemurtanut. Meillä oli tosin rintaruokinnassa eli ihan lapsen käytöksestä huomasin, että kaipasi tukevampaa evästä.

14.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...