1kk ikäinen eikä herää yöllä syömään

Esikoiseni on nyt 1kk ikäinen eikä herää yöllä syömään. Hän voi nukkua 6-7h ja sitten joudun herättelemään häntä noin puolituntia kun ei suostuisi herämään ja sitten hän syö ja nukkuu taas joku 3-4h ja herättelen häntä taas syömään. Kuinka usein häntä pitää herätellä syömään vai voinko vaan antaa hänen nukkua?

14.8.2013
plintetta
plintetta
3 years, 1-month-old toddler

Jos lapsesi ei ole pieni kokoinen ja kasvaa ok, niin anna nukkua! Meillä alkuun tyttö nukkui yöt juurikin tollai, et oli pitkä pätkä ja sit lyhyempi. Herätellä tarvii vasta sit, jos unet on yli 12h ja paino ei nouse tms. Normaalisti kasvava lapsi saa kyllä nukkua.

15.8.2013
carata
carata

Anna nukkua, herää ite syömää jos on nälkä :) oo onnellinen ku nukkuu koko yön!

14.8.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

mie soitin esikoisen kohalla neuvolaan :D Kotiuduttiin sairaalasta perjantaina ja maanantaiaamuna soitin neuvolaan että mitä mie teen kun tää meijän vauva nukkuu koko yön. Ne neuvo siellä että antaa nukkua ja ole onnellinen :D Nyt kolmannen kohalla sitä osas jo vähän odottaakin... :)

14.8.2013
riu
riu

Anna nukkua vaan! Kyllä ne vaavit herää nälkäänsä :) Sulla on vaan tyytyväinen vaaveli sielä kun ei mikään paina yöunilla 3

Meidänkin poika alkuun heräs 1 kerran yöllä ja 1kk eteenpäin on nukkunu kokonaisia öitä (paitsi jos on ollut kipeä tai hampaita tulossa jne.) ja olen ollut tosi kiitollinen asiasta :)) Poika menny tähän asti painokäyrillä reilusti plussalla ja nyt tasottunu normaaliin :)

14.8.2013
Hennu86
Hennu86

Anna nukkua vaan jos tyytyväisenä koisii.

Meillä kuopus oli tuollainen, että illalla vetäs maidot napaan ja sit nukku ku tukki aamuun asti 2vko ikäisestä lähtien.

Mut sit alko yöheräilyt ku kiinteitä alettiin syömään. Kai se vähän vatsaan kuitenkin otti ja janottikin. Ja yösyöttöjä oli sit 8kk ikään asti kunnes päätin et nyt loppu yönapostelut.

14.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...