Meillä nuorempi poika aloitti eskarin lähikoulussa, jossa esikoinen

kävi alakoulun. Siellä on siis pulpetit. Meidän eskarilainen totesi tänään, eikö näissä pulpeteissa istuta ollenkaan. Vastauksena tuli, että huomenna vähän, ja samalla tutustutaan eskarikirjaan. Ja sitten hän haluaa oppia eskarissa englantia, askarrella, paljon sisäliikuntaa, sekä pelata sählyä.

13.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

15.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Juu, eskari on vapaaehtoinen, ja itse esiopetusosuus 4h/pv koulupäivinä on maksutonta.

15.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kisu Pikkukuu se oli näilläkin. Mut vissiin yksi ainoa kirja koko ryhmällä. Olisi ollut hauska nähdä millainen kirja se on. Penaalin nuo teki ihan itse askarteluna ja jokaisella oli kansiot jotka sit loppuvuodesta tyhjennettiin. Askartelut tuli kotiin. Niitä tehtäviä ei kotona missään vaiheessa näkynyt.

Jännää miten eri tavalla näitä hommia tehdään. Meilläpäin näköjään säästettiin taas kun lapset ei saaneet kirjoja itselleen.

14.8.2013
misukka
misukka

Juu, täällä on Kisu Pikkukuun eskarikirja. Se tulee kotiin tutustuttavaksi  tänään ja päälystettäväksi. Siitä tulee niitä kotiläksyjä.

Oma penaali ja eskarikansio pitää kanssa olla. Eskarikansioksi poika valitsi Angry Birds-kulmakansion, siis erillisiä paperitehtäviä varten.

Meillä tämä eskarilainen on jo aika paljon miettinyt siirtokoulutilojakin, vaikka asia etenee alkuvuodesta. Sanoi, ettei hän osaa niihin siirtokoulutiloihin. Täällä ei eskarilainen saa yksin kulkea kotoa eskariin.

Ja hakijan pitää olla täysi-ikäinen. Isommille sisaruksille ei eskarilaista luovutetakaan.

Uintiakin on, sinne bussikuljetus, koska alueemme uimahalli meni remonttiin.

Oon tyytyväinen, että toimintaa on tuossa eskarissa "hieman" enemmän kuin päiväkodissa.

Ja minä se jatkan kotona, kun meillä on yksi iloinen juttu tässä, kunhan syksy tässä etenee.

Isoveli aloitti yläkoulun Olarin matematiikka-luonnontiedelinjalla. Kulkee bussilla kouluun tästä. Onneksi on hyvät yhteydet.

Menestystä kaikille eskarilaisille ja ekaluokkalaisille ja perheille.

14.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihanaa kun on innokas eskarilainen.

Mut siis teilläkö on eskarissa kirjat? Ja tehtäviä?

Meillä viime vuonna lukivat kyllä jotain kirjaa siellä ja tekivät siellä jotain harjoituksia mut ei kotiin tullu kirjaa eikä tehtäviäkään.

14.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...