kaksoset kolmoset

hei minkälaisia oireita teillä on monikko raskauksissa ollut? itsellä viikkoi vasta viisi mutta öisin vihloo molempien munasarjojen kohdalla ja on todella paljon turvotusta päänsärkyä ja huomovointisuutta palelua ja hirvee väsymys emme ole siis vielä saaneet tietää montako tulossa mutta 2 edeltävään odotukseen aivan outoa ollut mieheni 2 sisarusta on kaksosia ja äitini on ja hänen äitinsä olisiko mahdollista että tännekkin 2 tulossa :)??

12.8.2013
tanjuskax
tanjuskax

Meillä on pian 4kk ikäiset kaksospojat. Olin lukenut jostain, että monikkoraskauteen saattaisi liittyä voimakkaammin pahoinvointia, mutta itselläni ei ollut sitä juuri lainkaan. En ole ollut ennen raskaana, joten en osaa verrata yhden odottamiseen, mutta luulisin väsymyksen yms olleen ihan samaa luokkaa kuin yhtä odottavilla. Maha kyllä tosiaan kasvoi nopeammin, kunnon kasvuspurtin se otti jo rv 14 jälkeen ja oli lopussa aivan järkyttävän kokoinen. Se sitten kyllä vaikeutti liikkumista ja viikon 24 jälkeen alkoi pienetkin kävelymatkat tuntua ikäviltä. 

Suvussa ei ole ollut kaksosia niin pitkälle kuin tiedän, joten mikä lie ihmeellinen ja onnellinen sattuma tämä sitten olikaan.. :)

8.11.2013
pojat13
pojat13

Hei!

itsellä nyt 1v8kk ikäiset kolmoset,alkuraskaudessa tuli äkillisiä huimauskohtauksia ja jonkin verran oli pahoinvointia.kylläkin paljon vähemmän kuin silloin kun odotin esikoistani.alamahaa aristi jo varhaisilla viikoilla ja pientä veristä vuotoa tuli jos esim.käveli paljon. kyllä sen jotenkin tunsi että oli erilainen raskaus jo ihan alussa.vasta np.ultrassa selvisi että oli kolme vauvaa mahassa. onnea odotukseen,pian se selviää montako siellä kyydissä kulkee :)

17.8.2013
mill84a
mill84a

Itse olen ollut "raskausoireeton" aikaisemmin, mutta nyt kun kaksosia olen odotellut,olin alussa todella väsynyt (2viikkoa syömättä sänkypotilaana) 

Ja toinen,mahan kasvuvauhti oli melkoinen! Eli ennen np ultraa arvelin jo massun koosta että useampi siellä on oltava..Ja niinhän siellä sitten olikin. :)

Äitini äiti on kaksonen ja äidilläni on kaksoset.

13.8.2013
HeliKurko
HeliKurko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...