muanantai-iltoo! :D

Luojan kiitos se on illassa X)

12.8.2013
riu
riu

äs, sekos koko kone :D anyways, miehen sisko tulee myös moikkaan ja viipyy huomiseen. En ihan jaksais olla seurustelutuulella, mut ehkä se tästä, nyt ainakin leikittää vieras tyttöä ni saa itse koomailla hetken :)

12.8.2013
Mummy83
Mummy83

samanlainen työpäivä täällä, tuntu kahdelta päivältä enkä silti saanu edes yhden päivän hommia tehtyä :) tosin en ollut kunnolla hereilläkään ku vasta puolilta päivin, jotenki tosi vaikee aamu. johtu varmaan kivasta ja rankasta viikonlopusta.

miehen kaveri Ausseista tuli eilen kylään ja on meillä koko viikon. Tosi mukava tyttö ja kivaa juttuseuraa. Hän on ollut kolme kuukauttakiertelemässä Eurooppaa (en yhtään kade..) ja sunnuntaina suuntaa kotiin. Mut sanoskin et on viimeiset kolme viikkoa ollu liikkeessä koko ajan, kaks päivää per kaupunki tyylillä, joten ihan kiva pysähtyä johonki pidemmäksi aikaa. Meinas hän silti Helsingissä käydä parin vän visiitillä, kun junat on kuulemma il aisia, ku on Europass vai mikä se oli.. hhhhh

12.8.2013
Mummy83
Mummy83

Silleen kevyesti kehtuuttaa, tuntuu ku töissäkii ois ollu kaks työpäivää. Kaks ihan kivaa työpäivää, ei siinä, mutta tuntu että oikein mittää ei saanu aikasiks ja rästihommat ei hävinny mihinkään. Voe voe. Huomenna en saa myöskään aikaan kun stressaan tytön koulutaksia ja pojan eskarin alkua. Onneks miun ihana äiti lupas tulla meille iltapäivällä varmistamaan että tyttö kanssa pääsee kottiin asti :)

Tässä nyt sitten kokataan, tyttö halus tehä ruuan meille tännään. Ei mittää liian vaikeeta ku ihan spagettia ja jauhelihakastiketta :) Sauna on tulilla, ja illalla miulla on täysi aikomus ottaa rennosti sohvalla ja neuloo villasukkaa... Kynttilänkii vois sytytellä :)

Mitäs muille kuuluu? :)

12.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...