Kumpaakohan jännittää enemän...?

..äitiä vai ekaluokkalaista? Tunnin päästä pitäisi olla ensimmäisellä koulumatkalla vanhimman tyttären kanssa.. Meidän jo kolmas kouluunlähtijä, mutta yhtään helpompaa ei ole kuin pojiltakaan. Kyllä on haikeeta laittaa tuo meidän pikku keijukainen tuonne koulumaailmaan.. Onko kohtalotovereita?

12.8.2013
ämppis
ämppis

Kiva, että eka koulupäivä meni mukavasti. Tuohan on ihan mahtavaa, että voi isoveljen kanssa kulkea kouluun. Pientä jännää mut kuitenkin turvallista :)

12.8.2013
misukka
misukka

No nyt on eka koulupäivä takana.. tyttöä vaan hymyilytti, äiti yritti salaa pyyhkiä kyyneleitä, ettei haikeus tarttuisi tyttöönkin. Ihana oli mennä koululle vastaan, kun sieltä ilmestyi onnellisen näköinen pieni neiti. Paljon oli asiaa ja mukavaa oli ollut. Huomenna saa mennä isoveikan kanssa ihan kaksistaan.. Onneksi ei ole kuin kilometrin matka ja sekin koko matkan pyörätietä. :)

12.8.2013
ämppis
ämppis

Meillä esikko lähti viime torstaina koulutielle ja kyllä jännitti molempia. Ilmeisesti lasta loppujen lopuksi enemmän vaikka äitikin oli ahdistunut ja jännitti kauheasti.

Pienellä miehellä jännitys purkautui koulussa mököttelynä ja itkuna. Raasu pieni. Itsellä olo helpotti kun oli vaan pakko todeta et nyt se sit koulutielle lähti.

12.8.2013
misukka
misukka

meillä menee vanhin vasta eskariin, mut minuu jännittää hirveesti :D veikkaan, että sen takia en saanu viime yönä edes unta. tyttö on menossa tosi mielellään, mut minuu jostain syystä jännittää...tosin ihan hyvällä tavalla, kai. huomenna siis alkaa, saa nähdä vaikuttaako likan uniin ens yönä! meijän eskari on koulun tiloissa, eli se on melkein ku kouluun menis ;)

12.8.2013
zili
zili

Mulla lähtee huomenna vanhin lapsi kouluun, saa nähdä miten mamman käy. Poikaa jännittää tosi kovaa, ja ilmeisesti muakin kun yritän koko ajan olla ajattelematta asiaa :) Huomenna saatan tirauttaa muutaman kyyneleen matkalla :)

12.8.2013
Tumila
Tumila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...