paras lukemasi kirja?

Nyt tarvis kirjaehdotuksia! Jouduin vuodelepoon, joten nyt olis aikaa lukea. Tykkään etupäässä kevyestä luettavasta ja rakastan onnellisia loppuja, mut luen kyllä vähän totisempaakin kirjallisuutta. Scifistä ja fantasiasta en tykkää.   eli nyt siis parhaat kirjat pinoon ja kertokaa vähän minkälaisesta kirjasta on kyse :) lähetän sitte ukon kirjastoon.

11.8.2013
zili
zili

Eve Hietamien tarhapäivä on jatkoa kirjalle nimeltä yösyöttö

12.8.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

noi Tuomas Vimmat ärsyttää, naurattaa ja koukuttaa samaan aikaan, mut ei kannata kaikkia lukea putkeen, ku se kirjoitustyyli on vähän semmoinen et ku luin kolme sen kirjaa peräkanaa, ni kolmas jo menetti makuaan. Gourmet oli noista ehkä paras.

Tohon Eva Hietamiehen Tarhapäivään, ni kandee lukea ensin se vauvakirja, en muista kuollaksenikaan sen nimeä, mut tuo Tarhapäivä on jatkoa sille. Tarhaikäisen äitinä tuo jälkimmäinen uppos kyl enempi. :)

Sandra Brown on dekkarihömppänä hyvä, siinä on joku dekkarin tyyppinen juoni ja sit lovestory mukana aina myös. Nora Robertsin vastaavat on kans hyviä ja sit tykkään sen trilogioista myös ku pääsee syvemmälle sivuhahmoihin seuraavissa kirjoissa, ku ne onki pääosassa :)

Dekkaristeista Karin Slaughter on yks mun suosikkeja, sillä on hyvät päähahmot.

Cecilia Ahernin kirjat on hömpästä suosikkeja ja vaikka yleensä vierastan kaikkea "yliluonnollista" ja "mahdotonta" juonessa, ni hän osaa hyvin sekoittaa semmoista sekaan.

11.8.2013
Mummy83
Mummy83

tuomas vimman Helsinki 12 on niin humoristinen ja ku luin sen niin se oliki yht Äkkiä loppu kannatan!!!

11.8.2013
teeko
teeko

Jos haluaa nauraa ja hömppää niin sophie kinsellan kirjat ehdottomasti!!!

11.8.2013
Lintu4
Lintu4

no jos mietitään kirjoja joihin palaa aina uudestaan, on Louisa M. Alcottin ja L.M. Montgomeryn kirjat. Ne on vaan niin ...viattomia ja ihania ja vilpittömiä että niitten lukeminen tekee hyvää. Oon lukenut aika hirveen monta kertaa lapsesta saakka ja oon ostanut kotiinkin kaikki mitä oon vaan käsiini saanu :)

11.8.2013
riu
riu

Mä luen tosi paljon ja suosikkeja on monet elämänkerrat mutta ehkä paras koskaan lukemani kirja on H.E Batesin oi ihana toukokuu. Kertoo larkien suurperheestä. Tähän perustuva sarja on joskus tullut tv ykkösestä. Löytyy omasta kirjahyllystä ja luen monta kertaa vuodessa sen läpi.

11.8.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

jos hömppää on vailla niin miun ehdottomia suosikkeja on cathy kellyn ja marian keyesin kirjat, suosittelen :)

11.8.2013
riu
riu

jos mie haluan nauraa räkättää kevyellä lukemisella, nauran juha vuorisen kirjoille. niistä  parhaimmat on ehdottomasti  kristianit, vaikka jokainen vuorisen nide on taidettu kyllä ahmien lukea;)

dan brownin kirjat  on myös ehdottomasti jakamassa ykköspaikkoja miun lukemistossa. symboliikkaa  ja jännitystä.

anna-leena härköset on tasasen hyvälaatusta luettavaa jos tahtoo vähän draamailla.

laura  gustaffsonin Huorasatu on muuten äärimmäisen hieno kirja! siinä yhdistyy suomi, kreikan mytologiat, naiseuden kapina mustalla huumorilla varustettuna. aivan mahtava!

elämänkerroista suosittelen "minä, ozzy". on meinaan osbornenkin kummituksesta saatu esiin huikean humoristinen  ja antisankarimainen äijä, jolle lämpenee, vaikkei faneihin oisi koskaan kuulunutkaan.

11.8.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...