Meidän neiti n.6,5kk ja kuulumisia tännekin :)

Pitkään aikaan ei oo tänne ehtinyt kirjoittelemaan, on tää arki sen verta kiireistä kolmen tyttären kanssa. :) Meillä nuorin Venla-neiti nyt 6,5kk(tammikuun 28.pv syntyi) ja vauhilla neiti kasvaa. Viimeksi oltiin 69cm ja n.8,6kg neuvolassa ja tässä kuussa mennään vielä neuvolaan. Neiti kääntyilee selältä mahalleen, muuta ei vielä osaa mutta isommatkin tytöt hitaasti kehittyneet näissä asioissa. Tyttö syö hyvin ja tissimaitoa juo, ei pulloa huoli eikä tuttia. Kauan aikaa nukkunut jo koko yöt, nyt kun 6kk iässä tuli ekat hampaat niin ollu hieman heräämisiä yöllä mutta todella hyvä nukkuja ollut jo pienestä asti.  Neidillähän oli sydämessä se reikä ja sen tiimoilta asiat on niin, että reikä on pienentynyt(kesäkuussa viimeksi käyty sydänpolilla) ja seur.kerran vuoden ikäsenä katsotaan tilanne. Nesteenpoistolääkehän tytöllä oli mutta se lopetettiin kun sitä ei tarvittu enää :) Ja ei tuo reikä oo mitenkään vaikuttanu neidin vointiin. Nyt sairastellaan koko perheen voimin ja tytöllä eka kunnon flunssa. Itse olen kotosalla ainakin tän vuoden loppuun ja sitten työhommia alotin niin etten laita tyttöjä vielä hoitoon. Mutta teen kuitenkin viikonloput töitä ja olen viikot kotona. Vuoden päästä kun isoin tyttö aloittaa eskarin niin katsotaan tilannetta uudestaan. Mutta näin ainakin nyt. Ois kiva kuulla mitä muille samanikäisille kuuluu :)

9.8.2013
Mirkku85
Mirkku85

Meillä menee puuro aamulla ja illalla, vaihdellaan aina vähän mitä annetaan. Eihän se joka kerta kaikki mee, mutta aika hyvin. Neiti saa 5 ateriaa pv:ssä eli aamupuuron, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapuuron. 

Eräs ongelma on nyt se, että kun neiti ei käytä tuttia. Yöt olleet nyt jonkin aikaa tosi katkonaisia, miettinyt kovasti keinoja millä saan neidin rauhottumaan kun aiemmin ei oo samaa ongelmaa ollut toisten tyttöjen kanssa. Koen että on tosi hankalaakin kun ei ota tuttia, mutta onhan siinä hyvätki puolet. Harso tytöllä on ja unilelu, mutta... mä vaan oon yöllä niin hyväsydäminen että annan tissiä(vaikka oli kauan aikaa ettei tissiä enää tarvinu yöllä kun nukku koko yön)ja varmaan vaikeeta nyt päästä tästä eroon.. voi että mä oon niin pettynyt itteeni kun aloin tuon tissittelyn yöllä! Olis kiva kuulla jos ois jtn keinoja saada tyttö muuten rauhottumaan. Ikää sen 8kk kohta.

25.9.2013
Mirkku85
Mirkku85

Meidän poitsu on vähän päälle 6kk ja painoa on huikeat 9,5kg ja pituutta 69cm! :) Huomenna vasta on 6kk neuvola ja sitten näkee tarkemmin painon ja onko pituutta tullut lisää. Meillä ei ole vielä tullut hampaita, mutta kovasti olis tulossa kun ikeniä kutittaa niin kauheasti. Yöt on mennyt todella huonosti jo parin kuukauden ajan. Heräämisiä on 1-3 tunnin välein! Pienempänä oli jo tosi hyvät yö unet, nukuttiin vain yhdellä heräämisellä yöt. Soseet aloitettiin noin 4kk iässä ja luulin että olis unet vielä paremmat, mutta ei! :) Meillä poika ei huoli pulloa eikä tuttia! Eka flunssa on ollut ja korvatulehdus kolme viikkoa sitten. Se oli ihan hirveää! toivottavasti säästyttäis siltä jatkossa!

Syödäänkö teillä jo puuroa? Meillä alkuun meni ihan kivasti, mutta enää ei uppoa olleskaa. Olen kokeillut kaurapuuroa ja mannapuuroa erinlaisilla soseilla...

22.9.2013
m__86
m__86

Hei vaan! Meillä nyt Venla 7,5kk ja eilen sitten aloitti jo liikkumaan, pyörimällä :) Ihanaa! Tyytyväinen lapsi ja jaksaa olla pitkiäkin aikoja lattialla ja tutkailla maailmaa. Hampaita ei oo lisää tullu, mutta yöt on olleet katkonaisia, itkua ja kitinää. Kuuluu vissiin tähän ikään. :/ Kuun lopussa mennään lääkärineuvolaan, viimeksi oltiin 7kk iässä 71cm ja 8995g :) Meillä herätään aikaisin aamulla, joskus 6aikaan, mutta yleensä onneksi vasta vähän ennen 7:ää.. tuntuu aikaiselta kun aiemmin saattoi nukkua jopa 8-9 asti!

19.9.2013
Mirkku85
Mirkku85
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...