10kk Raivokohtauksiin apuja

Meillä on 10kk poika jolla on todella kova tahto. Heti kun hän ei saa jotain tehdä raivoaa pitkään. huutaa ku hullu. Kun otan syliin puree ja heittäytyy ja voi huutaa tunninkin. Oon yrittäny keskittää pojan huomiota johonki kivaan leluun, ei toimi. Samoin vaan pitänyt kovin sylissä, ei toimi. Ite oon ollu pienenä ihan samanlainen ja äitini sanoi Pitäneen vain sylissä kovin. Ei toiminu. Tiedän et on vaihe jbe mut kaikki vinkit pojan rahoittamiseen otetaan vastaan. Tämä väsyttää niin kovin. ..

9.8.2013
teeko
teeko

Kiitos teille todella paljon! Ihmiset kun ei näistä asioista oikein puhu ni on jääny sellanen kuva et oonko ollu ainoo noin kaheli lapsi jolle nyt siunaantunu samanlainen. Mut rohkaistuin tänne kirjottaa ku ninnup tuossa lörpissä on maininnut omasta lapsestaan

9.8.2013
teeko
teeko

Meillä esikko oli myös kova tahtoinen. Kuopuskin on kova tahtomaan mutta lauhkea kuin lammas esikkoon verrattuna.

Esikko harrasti paljon sitä että hakkasi takaraivoaan lattiaan kun alkoi raivoamaan. Tätähän ei kovin pitkään voinut antaa jatkua kun ei tuo luupää suostunut ymmärtämään, että omaan päähän sattuu. Meni sit hysteeriseksi itkuksi kun alkoi päähän sattua mut silti ei suostunu lopettaa sitä hakkaamista ku oli saanu vauhdin päälle. Meillä ainoa keino oli täysi lukko syliin. Olen sitä täällä ennenkin vinkkinä jakanut, että lapsi istumaan sun jalkojen väliin selkä vatsaasi vasten. Jaloilla otat lapsen jalat kiinni ja yhdellä kädellä lapsen kädet. Sit toisella kädellä pitää pään aisoissa, että ei pääse hakkaamaan eikä puremaan. Ja siinä pysyy kunnes rauhottuu. Meillä meni joskus kepeästikin tunti mut tuo on niin hyvä asento itelle et siinä voi kyllä olla pidempäänkin.

Kuopukselle riittää et hänen antaa hetken harrastaa itkupotkuraivaria lattialla eikä noteeraa mitenkään ni toteaa et turhaa hommaa ja alkaa leikkiä. Tai tulee syliin hakee lohdutusta. Riippuen vähän raivarin laadusta.

9.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...