Kuukautiskierron pidentyminen...

Heippa! Kysyn täältä kokemuksia muilta, koska lääkäri ajan sain vasta loppukuulle.. :/ Mulla on siis aina ollut 13-vuotiaasta asti säännöllinen 28-30 päivän kierto, nyt kuitenkin kesän aikana heitellyt, toukokuu-kesäkuu kierto 38 päivää ja heinäkuussa menkkoja ei näkynyt ollenkaan, nyt mennään siis kiertopäivällä 44.. Stressiä on ollut töihin paluun suhteen ja pienimmän hoidon aloituksen kanssa, mutta ikinä ennen ei ole stressi kiertoon vaikuttanut.. Tässä kuluu raskaustestejä hurjasti kun joka kuukausi luulee olevansa raskaana.. Alavattassa myös ajoittain outoa paineen tunnetta, kipua ja samanmoisia vihlaisuja kuin alkuraskaudessa, mutta testit näyttää negaa.. Kiitos etukäteen!

8.8.2013
amilia
amilia

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

8.8.2013
amilia
amilia

Juu, raskaus olisi ihan kiva uutinen, mutta nyt ei nähtävästi siitä ole kyse. Toivonkin ettei mitään muuta olisi taustalla, kuinkahan endometrioosit vaivaa? Voikohan vaikuttaa kiertoon? Kun sen oloisia kipuja mulla oli lukiossa ennen ensimmäistä lasta, nyt pysyneet poissa yhdeksän vuotta, välissä kolme raskautta siis ja nehän sitä vaivaa hoitaa.. Mietin että voiskohan ne alkaa taas vaivata.

Kiitos vastauksista!

8.8.2013
amilia
amilia

Mulla ei heitä noin paljon kierto. Ihan se on tuossa ollut 28-32 sen aikaa kun on nyt vauvaa yritetty. Monenakin kuukautena ollut kaiken maailman raskausoireita ja pienet vatsannippailut mä olen jo jättänyt täysin omaan arvoonsa. Tuossa luulin ihan juuri että olisi vihdoin tärpännyt kun selkeää kuvotusta oli 4 päivää aamusta iltaan. Vaan sieltä ne monsuunit tuli kuitenkin.

Mulla ei myöskään ennen ole kierto näin heitellyt mutta ehkä toi yrittely sit vaikuttaa kuitenkin vaikka on ajateltu et tulee ajallaan ku tulee eikä olla stressattu asiasta.

8.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...