Hei huomenta Suomi!

Hyvin pyyhkii... tai no ainakii melkein, muuten kiva mutta on unta päässä :D

8.8.2013
riu
riu

onkohan tää jo Päivää :)mä sain nukkua tänään! heräsin puol kymppi ja isä oli menny poikansa kanssa kuudelta alas ku oli poju herännyt ihanaa! olinki jo ihan sippi. Ollaan vielä tallillaki tän Aamusen takia. Käytiin ap viel matkalla pankissa ku muistettiin et vuokravakuustili vanhan kämpän ajoilta on purkamatta. Muutettii tosiaan jo toukokuussa. Oli huvittavaa ku isännöinti ei ollu viel kattonu vuokra juttuja täs parin kuun aikana ni saadaan ma vasta purkaa se ku niiden pitää pankkiin se paperi viedä. pankin täti sinne Soitti ku ihmetteli. totesivat vaan et on unohtunut. Kaikki kyllä kunnossa. tehtiin sitte valmiiks valtakirja et kumpi vaan meistä voi maanantaina ne rahat sit hakea. cittarista pitäs vaippoja hakea ku on taas hyvä tarjous. Meillä ku on erikseen yö vaipat ku liberot ei öisin tuon pojan pissoja pidä. pampersit haetaan sieltä. Ja tukkavärit oli kans 2kpl 20.

8.8.2013
teeko
teeko

Ainiin. Tipihiille onnea työhaastatteluun!

8.8.2013
misukka
misukka

Vähän helpotti oloa kun sain puhelun, et jannu oli ihan intsinä hypänny koulukyytiin.

Heh. Enpäs mä huomannukaan aiemmin et myrmeli on langoilla :D Kiva et tulit tänne jutustamaan. Just laitoin sulle romaanin tynkää... Mut jatketaan sitä siellä.

8.8.2013
misukka
misukka

Hei! Mulla hetkinen kesti että ymmärsin mitä toi taivaltajan pt tarkoittaa!=) ootko sä nyt ensimmäistä kertaa menossa? paljonko sellainen lihaskimppu veloittaa?

Riu: onko tuo kansio miten iso? siis sisällöltään? Avaahan mulle vähän tuota ajatusta sitten ku se sullekkin on selvä(jos ei vielä ole)!=)

Misukka: joko nua koulut on teillä päin alaannu?!?!? voi hurja!!! Eikö se siitä sitten helpota kun aikaa vähän kuluu ja kaikki on selvää!

Onpas Srallan kylänmiehillä lipevät otteet. Melko ihanaakin.=D

Jii onko tuo kokous ja kasari pileet sama asia vai ootko sä eka menos kokoukseen ja sitten niihin pileisiin?

Mä meinaan muksujen kans mennä tänään mun mummalle ja paapalle käymään ja jos vaan niin oon siellä koko päivän!

8.8.2013
myrmeli
myrmeli

Huomenta

Se on sitten esikon eka koulupäivä. Eilen ahdisti. Nyt on itku kurkussa. Kai tää helpottaa kunhan huomaa et kaikki menee ihan hyvin. Voi sentään.

Eipä tähän muita kuulumisia oikein mahdukaan.

8.8.2013
misukka
misukka

Kovasti suunnittelen poikien herättämistä ja töihin lähtöä. Ainoo kantava ajatus tännää on, että huomenna on jo onneks perjantai. Huraa! Ollut oikeesti hirrrveen pitkä viikko jotenkii.

Tän päivän ohjelmassa on työpäivä, josta liukenen pikkasen aikasemmin kotiin. Meille tullee viieltä kommunikaatio-ohjausta ja miun äiti ja sisko ainakii tullee kanssa. Pojalle tehhään kuvakansio niin varmaan vähän jutellaan että minkä sortin kuvia siihen sitte tulis :) Jostakii syystä mie vähän jännitän, varmaan ku ihan ventovieras ihminen on tulossa tänne. En jännittänyt näin paljoo ees sillon kun mummy tai onnellinen on tänne tupsahtanu :D  Illalla sitten sauna ja muksut nukkumaan ja laatuaikaa jälleen sohvalla kaukosäätimen kaa :)

Mitäs muille kuuluu aamuun? :)

8.8.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...